GASTRO - HAAL a tím skúsených odborníkov Vás pozýva:
absolvovať vzdelávací program v novootvorenom Štúdiu varenia a vzdelávania, ktoré vzniklo pre podporu stravovania a gastronómie na Slovensku :)
Náš program Efektívne fungovanie profesionálnej kuchyne napomáha zdokonaliť procesy vo vašej stravovacej prevádzke.
Na podujatiach sa zameriavame na skupinu:
- školské jedálne, reštaurácie, hotely a študentov stredných škôl zameraných na gastronómiu
Skúsený kuchár, tím odborníkov a špeciálni hostia sa budú venovať témam:
- ako variť efektívne
- ako si zjednodušiť prácu v kuchyni
- ako sa dá variť aj veľké množstvo jedál zdravo, kvalitne a rýchlo
- ako rôzne môžete ušetriť čas a peniaze v kuchyni
- ako zaujať vašich hostí
- modernizácia či zariaďovanie profesionálnej kuchyne
- ako predĺžiť životnosť spotrebičov
- dezinfekcia kuchyne a dezinfekcia rúk – na čo je potrebné si dať pozor
- a ďalšie.
Bude sa veľa diskutovať, odpovedať na Vaše otázky, poskytovať riešenia na Vaše problémy, ochutnávať skvelé jedlá pripravené pomocou moderných technológií, a na záver môžete nahliadnuť priamo do výroby profesionálnych varných technológií :)
Za absolvovanie vzdelávacieho programu získavate od nás Certifikát.
Miesto: Štúdio varenia a vzdelávania, GASTRO - HAAL, s.r.o., Považská 16, Nové Zámky (1. poschodie)
Termíny a zameranie podujatí:
DÁTUM | ČAS | PROGRAM | PRE KOHO JE URČENÉ | HOSTIA | KAPACITY |
|
10:00 - 13:00 | Efektívne fungovanie profesionálnej kuchyne | Vedúce školských jedální a kuchári, riaditelia škôl |
|
OBSADENÉ |
22.10.2020 zrušené kvôli opatreniam platným od 15.10.2020 |
10:00 - 13:00 | Efektívne fungovanie profesionálnej kuchyne | Vedúce školských jedální a kuchári, riaditelia škôl |
šéfkuchár z RETIGO tím GASTRO-HAAL špeciálny hostia |
OBSADENÉ |
5.11.2020 zrušené kvôli opatreniam platným od 15.10.2020 |
10:00 - 13:00 | Efektívne fungovanie profesionálnej kuchyne |
HORECA: Majitelia reštaurácií a hotelov, kuchári, manažéri a riaditelia prevádzky |
šéfkuchár z RETIGO tím GASTRO-HAAL špeciálny hostia |
VOĽNÉ |
19.11.2020 voľné |
14:00 - 17:00 | Efektívne fungovanie profesionálnej kuchyne |
HORECA: Majitelia reštaurácií a hotelov, kuchári, manažéri a riaditelia prevádzky |
šéfkuchár Rasťo Púček tím GASTRO-HAAL špeciálny hostia |
VOĽNÉ |
1.12.2020 obsadené |
10:00 - 13:00 | Efektívne fungovanie profesionálnej kuchyne | Vedúce školských jedální a kuchári, riaditelia škôl |
šéfkuchár z RETIGO tím GASTRO-HAAL špeciálny hostia |
OBSADENÉ |
17.12.2020 voľné |
10:00 - 13:00 | Efektívne fungovanie profesionálnej kuchyne | Študenti SOŠ a HA | šéfkuchár z RETIGO tím GASTRO-HAAL špeciálny hostia |
VOĽNÉ |
Prihlásiť sa môžete tu: siskova@gastrohaal.sk
V prihlásení uveďte názov prevádzky, počet, mená a funkcie zúčastnených
V prípade otázok nás neváhajte kontaktovať na tel. čísle: +421 903 739 043
Kapacity voľných miest sú obmedzené, v prípade naplnenia Vás budeme spätne informovať s možnosťou zúčastniť sa iného termínu.
Účasť je bezplatná.
Tešíme sa na Vás!