gastro@gastrohaal.sk   +421 35 6 430 115

GASTRO BLOG

Vzdelávací program pre školské jedálne, reštaurácie, hotely a študentov

GASTRO - HAAL a tím skúsených odborníkov Vás pozýva:

absolvovať vzdelávací program v novootvorenom Štúdiu varenia a vzdelávania, ktoré vzniklo pre podporu stravovania a gastronómie na Slovensku :)
Náš program Efektívne fungovanie profesionálnej kuchyne napomáha zdokonaliť procesy vo vašej stravovacej prevádzke.
Na podujatiach sa zameriavame na skupinu:
- školské jedálne, reštaurácie, hotely a študentov stredných škôl zameraných na gastronómiu
Skúsený kuchár, tím odborníkov a špeciálni hostia sa budú venovať témam:
- ako variť efektívne
- ako si zjednodušiť prácu v kuchyni
- ako sa dá variť aj veľké množstvo jedál zdravo, kvalitne a rýchlo
- ako rôzne môžete ušetriť čas a peniaze v kuchyni
- ako zaujať vašich hostí
- modernizácia či zariaďovanie profesionálnej kuchyne
- ako predĺžiť životnosť spotrebičov
- dezinfekcia kuchyne a dezinfekcia rúk – na čo je potrebné si dať pozor
- a ďalšie.

Bude sa veľa diskutovať, odpovedať na Vaše otázky, poskytovať riešenia na Vaše problémy, ochutnávať skvelé jedlá pripravené pomocou moderných technológií, a na záver môžete nahliadnuť priamo do výroby profesionálnych varných technológií :)
Za absolvovanie vzdelávacieho programu získavate od nás Certifikát.



Miesto: Štúdio varenia a vzdelávania, GASTRO - HAAL, s.r.o., Považská 16, Nové Zámky (1. poschodie)
Termíny a zameranie podujatí:
 DÁTUM ČAS PROGRAM PRE KOHO JE URČENÉ HOSTIA KAPACITY


8.10.2020
obsadené

10:00 - 13:00 Efektívne fungovanie profesionálnej kuchyne Vedúce školských jedální a kuchári,
riaditelia škôl


šéfkuchár z RETIGO
tím GASTRO-HAAL 

špeciálny hostia

OBSADENÉ


22.10.2020

zrušené kvôli opatreniam platným od 15.10.2020
10:00 - 13:00 Efektívne fungovanie profesionálnej kuchyne Vedúce školských jedální a kuchári,
riaditelia škôl
šéfkuchár z RETIGO
tím GASTRO-HAAL 
špeciálny hostia

OBSADENÉ
zrušené kvôli opatreniam platným od 15.10.2020


5.11.2020

zrušené kvôli opatreniam platným od 15.10.2020
10:00 - 13:00 Efektívne fungovanie profesionálnej kuchyne

HORECA: Majitelia reštaurácií a hotelov, kuchári, manažéri a riaditelia prevádzky

šéfkuchár z RETIGO
tím GASTRO-HAAL 
špeciálny hostia

VOĽNÉ
zrušené kvôli opatreniam platným od 15.10.2020


19.11.2020
voľné
14:00 - 17:00 Efektívne fungovanie profesionálnej kuchyne

HORECA: Majitelia reštaurácií a hotelov, kuchári, manažéri a riaditelia prevádzky

šéfkuchár Rasťo Púček
tím GASTRO-HAAL 
špeciálny hostia
VOĽNÉ

1.12.2020
obsadené
10:00 - 13:00 Efektívne fungovanie profesionálnej kuchyne Vedúce školských jedální a kuchári,
riaditelia škôl
šéfkuchár z RETIGO
tím GASTRO-HAAL 
špeciálny hostia
OBSADENÉ

17.12.2020
voľné
10:00 - 13:00 Efektívne fungovanie profesionálnej kuchyne Študenti SOŠ a HA šéfkuchár z RETIGO
tím GASTRO-HAAL 
špeciálny hostia
VOĽNÉ

Prihlásiť sa môžete tu: siskova@gastrohaal.sk
V prihlásení uveďte názov prevádzky, počet, mená a funkcie zúčastnených
V prípade otázok nás neváhajte kontaktovať na tel. čísle: +421 903 739 043

Kapacity voľných miest sú obmedzené, v prípade naplnenia Vás budeme spätne informovať s možnosťou zúčastniť sa iného termínu.
Účasť je bezplatná.
Tešíme sa na Vás!

          

Komentáre

Používaním stránok prevádzkovateľa súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby.
Viac informácií OK