gastro@gastrohaal.sk   +421 35 6 430 115 (Po-Pia 07:00-15:30h)

BLOG

Termíny vzdelávacích podujatí 2022

Opäť pokračujeme v úspešných vzdelávacích podujatiach!

Zlepšite procesy vo vašej kuchyni a bezplatne absolvujte praktický vzdelávací program.

Zameriame sa na: školské jedálne, reštaurácie, hotely, DSS a ďalšie stravovacie prevádzky.

Skúsení kuchári a tím odborníkov sa budú venovať témam:

- ako variť efektívne pomocou moderných technológií a najmä konvektomatu
- ako si zjednodušiť prácu v kuchyni
- ako sa dá variť aj veľké množstvo jedál zdravo, kvalitne a rýchlo
- ako rôzne môžete ušetriť čas a peniaze v kuchyni
- ako zaujať vašich hostí
- modernizácia či zariaďovanie profesionálnej kuchyne
- ako predĺžiť životnosť spotrebičov
- dezinfekcia kuchyne a dezinfekcia rúk – na čo je potrebné si dať pozor
- a ďalšie.

Bude sa veľa diskutovať, odpovedať na Vaše otázky, poskytovať riešenia na Vaše problémy, ochutnávať skvelé jedlá pripravené pomocou moderných technológií a na záver môžete nahliadnuť do jedinej výrobnej haly varných technológií na Slovensku.
Za absolvovanie vzdelávacieho programu získavate od nás Certifikát.



Termíny:

 DÁTUM ČAS PROGRAM PRE KOHO JE URČENÉ HOSTIA KAPACITY

24.03.2022

10:00 - 12:30 Efektívne fungovanie profesionálnej kuchyne

Všetky stravovacie prevádzky

tím GASTRO-HAAL 
skúsení šéfkuchári so zameraním na konvektomaty Retigo

USKUTOČNILO SA
5.5.2022
10:00 - 12:30 Efektívne fungovanie profesionálnej kuchyne

Všetky stravovacie prevádzky

tím GASTRO-HAAL 
skúsení šéfkuchári so zameraním na konvektomaty Retigo

USKUTOČNILO SA
09.6.2022
voľné
10:00 - 12:30 Efektívne fungovanie profesionálnej kuchyne

Všetky stravovacie prevádzky

tím GASTRO-HAAL 
skúsení šéfkuchári so zameraním na konvektomaty Retigo

VOĽNÉ
posledné miesta

Miesto: Štúdio varenia a vzdelávania, GASTRO - HAAL, s.r.o., Považská 16, Nové Zámky (1. poschodie)

Prihlásiť sa môžete tu: siskova@gastrohaal.sk
V prihlásení uveďte názov prevádzky, počet, mená a funkcie zúčastnených + tel. číslo.
V prípade otázok nás neváhajte kontaktovať na tel. čísle: +421 903 739 043

Kapacity voľných miest sú obmedzené, v prípade naplnenia Vás budeme spätne informovať s možnosťou zúčastniť sa iného termínu.
Účasť je bezplatná.
Tešíme sa na Vás!

Čo sa stravovacím prevádzkam najviac páči na našich vzdelávacích podujatiach? 

  • Na programe sa mi páčilo úplne všetko, bolo to super!

  • Šikovní profesionáli, dozvedela som sa nové veci.

  • Úžasné školenie, inovatívnosť, dobrá atmosféra!

  • Celý priebeh vzdelávania bol na vysokej úrovni.

  • Možnosť vidieť výrobné priestory, inovácie škrabky zemiakov!

  • Efektivita, ústretovosť, originalita, komunikácia, názorné ukážky.

  • Poradenstvo pri práci s konvektomatom, varenie, podpora a prístup tímu GASTRO -HAAL.

  • Kuchár odpovedal na všetky otázky, vysoká profesionalita.

  • Vynikajúce, poučili ste ma!

gastro zariadenia so vzdelavanim 1 

gastro zariadenia so vzdelavanim 2

gastro zariadenia so vzdelavanim 3

gastro zariadenia so vzdelavanim

gastro zariadenia so vzdelavanim 5

          

Napíšte nám


* Povinné údaje

Komentáre

Táto webstránka používa súbory cookies

na zaistenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu našich webových stránok.
Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a s poskytnutím informácií o správaní na webe našim partnerom v oblasti sociálnych médií, inzercie, analýzy a cielenej reklamy.