Opäť pokračujeme v úspešných vzdelávacích podujatiach!
Zlepšite procesy vo vašej kuchyni a bezplatne absolvujte praktický vzdelávací program.
Zameriame sa na: školské jedálne, reštaurácie, hotely, DSS a ďalšie stravovacie prevádzky.
Skúsení kuchári a tím odborníkov sa budú venovať témam:
- ako variť efektívne pomocou moderných technológií a najmä konvektomatu
- ako si zjednodušiť prácu v kuchyni
- ako sa dá variť aj veľké množstvo jedál zdravo, kvalitne a rýchlo
- ako rôzne môžete ušetriť čas a peniaze v kuchyni
- ako zaujať vašich hostí
- modernizácia či zariaďovanie profesionálnej kuchyne
- ako predĺžiť životnosť spotrebičov
- dezinfekcia kuchyne a dezinfekcia rúk – na čo je potrebné si dať pozor
- a ďalšie.
Bude sa veľa diskutovať, odpovedať na Vaše otázky, poskytovať riešenia na Vaše problémy, ochutnávať skvelé jedlá pripravené pomocou moderných technológií a na záver môžete nahliadnuť do jedinej výrobnej haly varných technológií na Slovensku.
Za absolvovanie vzdelávacieho programu získavate od nás Certifikát.
Termíny:
DÁTUM | ČAS | PROGRAM | PRE KOHO JE URČENÉ | HOSTIA | KAPACITY |
29.11.2022 |
14:00 - 16:30 | Efektívne fungovanie profesionálnej kuchyne |
Všetky stravovacie prevádzky |
tím GASTRO-HAAL |
OBSADENÉ |
Miesto: Štúdio varenia a vzdelávania, GASTRO - HAAL, s.r.o., Považská 16, Nové Zámky (1. poschodie)
Prihlásiť sa môžete tu: siskova@gastrohaal.sk
V prihlásení uveďte názov prevádzky, počet, mená a funkcie zúčastnených + tel. číslo.
V prípade otázok nás neváhajte kontaktovať na tel. čísle: +421 903 739 043
Kapacity voľných miest sú obmedzené, v prípade naplnenia Vás budeme spätne informovať s možnosťou zúčastniť sa iného termínu.
Účasť je bezplatná.
Tešíme sa na Vás!
Čo sa stravovacím prevádzkam najviac páči na našich vzdelávacích podujatiach?
-
Na programe sa mi páčilo úplne všetko, bolo to super!
-
Šikovní profesionáli, dozvedela som sa nové veci.
-
Úžasné školenie, inovatívnosť, dobrá atmosféra!
-
Celý priebeh vzdelávania bol na vysokej úrovni.
-
Možnosť vidieť výrobné priestory, inovácie škrabky zemiakov!
-
Efektivita, ústretovosť, originalita, komunikácia, názorné ukážky.
-
Poradenstvo pri práci s konvektomatom, varenie, podpora a prístup tímu GASTRO -HAAL.
-
Kuchár odpovedal na všetky otázky, vysoká profesionalita.
-
Vynikajúce, poučili ste ma!