gastro@gastrohaal.sk   +421 35 6 430 115 (Po-Pia 07:00-15:30h)

BLOG

GASTRO-HAAL PODPORUJE ŠKOLSKÉ JEDÁLNE

Obedy pre všetkých žiakov základných škôl a posledných ročníkov materských škôl by mali byť zadarmo od 1. januára 2019. Toto opatrenie je súčasťou nového sociálneho balíčka prostredníctvom novely zákona o dotáciách. 

V minulom roku nechodilo na obedy až 119-tisíc žiakov základných škôl, pričom na druhom stupni ZŠ sa stravuje iba 50 až 60 percent žiakov. Najvyššie využívanie obedov v zariadeniach je v materských školách, kde sa stravuje 95 percent detí. Ak by sa teda zvýšil počet stravníkov, školské jedálne musia byť pripravené zvládnuť túto situáciu kapacitne zo stránky kuchynského a tiež personálneho vybavenia. Budú staršie typy kuchynských spotrebičov stíhať tento nátlak? Sú na to školské jedálne pripravené?

opravený na zvýšený počet stravníkov od 1. januára 2019

ZDRAVÉ OBEDY V ŠKOLÁCH!

Kvalitne uvariť väčšie množstvo za kratší čas ako doteraz? Máme na to skvelé riešenia!

Správne zvolené kvalitné a profesionálne varné zariadenia dokážu nielen výrazne ušetriť čas venovaný príprave pokrmu, ale zároveň zachovať kvalitu pokrmov. Skvelým príkladom sú na to veľkokapacitné VARNÉ KOTLE, TROJRÚROVÉ PECE, KOMBINOVANÉ SPORÁKY alebo veľkokapacitné SMAŽIACE A GRILOVACIE PANVICE. 

Vďačné kuchynské roboty ROBOT COUPE sú v súčasnosti absolútnou jednotkou v pomere cena-kvalita-životnosť a práve v školských jedálniach si ich nevedia vynachváliť. Urobia totiž robotu za niekoľko kuchárskych rúk a pomocníkov a to za extrémne krátky čas. 

Kvalita a efektivita, ktorá je podložená.

Uvedené nápomocné varné zariadenia vyrábame už 25 rokov ako jediný výrobca na Slovensku a ich kvalitatívne a technické vlastnosti musia byť v súľade so slovenskými technickými normami a smernicami, ktorých hodnoty sú postavené omnoho vyššie a prísnejšie, ako napríklad zahraničné. Vybrať si slovenského výrobcu vo Vašom prípade teda znamená vybrať si overenú kvalitu, spoľahlivosť, životnosť, dostupnosť a efektivitu v pomere s cenou. 

Chceme tu byť pre Vás a poradiť Vám, ako variť efektívne s podporou zdravého stravovania pre naše deti.

Bezplatne sa s nami môžete kedykoľvek poradiť o Vašich potrebách, spoločne nájdeme riešenie. 

Sme Vašou súčasťou už 25 rokov...

Napíšte nám


* Povinné údaje

Komentáre

Táto webstránka používa súbory cookies

na zaistenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu našich webových stránok.
Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a s poskytnutím informácií o správaní na webe našim partnerom v oblasti sociálnych médií, inzercie, analýzy a cielenej reklamy.