gastro@gastrohaal.sk   +421 35 6 430 115 (Po-Pia 07:00-15:30h)

BLOG

Slovenské výrobky GASTRO-HAAL sú žiadané v kuchyniach celej Európy. Na Slovensko prinášame exkluzívnu mobilnú pizza pec!

Spoločnosť GASTRO-HAAL, s.r.o. je jediným slovenským výrobcom komplexných varných technológií na tepelné spracovanie potravín pre stravovacie prevádzky už 25 rokov. Vyrábame varné kotle, elektrické pece, sporáky a varidlá, ohrievacie stoličky, výdajné ohrievacie stoly, smažiace panvice a nerezový kuchynský nábytok.
Okrem toho, že vyrábame komplexné varné technológie, ktoré sú jednotkou v slovenských reštauráciách a najmä školských jedálňach, reprezentujeme vo svojom produktovom portfóliu aj výrobky od zahraničných výrobcov s dlhoročnou tradíciou a sídlom v Taliansku a Francúzsku, kde je gastronómia na vrchole rebríčka, čo umožňuje poskytnúť iba tie najprepracovanejšie technológie, aby tým zabezpečila pod „jednou strechou“ všetko to, čo je v kuchyni potrebné a zároveň kvalitné so špeciálnymi vlastnosťami alebo výnimočnosťou. Jedným z takýchto výrobkov je aj mobilná pizza pec od talianskeho výrobcu Valoriani s vyše 100 ročnou tradíciou.

ABY TO BOLA ŠPICA, PRIPRAVUJTE PIZZU AKO PROFESIONÁLI

Ide o prvú domácu pec s profesionálnymi funkciami vhodná na okamžitú prípravu nielen pizze, ale aj rôznych chutných pokrmov, a to za každých podmienok; či už indoorových alebo outdoorových. Ovláda sa ľahko a prakticky a vďaka prídavným kolieskam ňou dokážete manipulovať v priestore a tým získava status bezproblémového prevádzkovania takmer kdekoľvek! Dizajn je po ergonomickej stránke nevrhnutý tak, aby bola pizza pec Baby užívateľsky prijateľná ako pre rodiny, ktoré si prajú mať doma profesionálnu kvalitu, tak pre profesionálov v gastronomických prevádzkach, akými sú pizzerie, bistrá či reštaurácie, kde je praktická a prenosná pec na každú príležitosť tým najlepším riešením. Atraktivita, navrhnutý dizajn, rôzne chutné pokrmy a samotná funkcia mobility sú tými vlastnosťami, ktoré stravovacím zariadeniam zaručia úspešnosť a domácnostiam skvelú atrakciu spojenú so zážitkovou gastronómiou priamo v pohodlí domova.

Na akom princípe teda funguje? Pizza pec pečie na báze dreva alebo plynu. Kombinovane aj oddelene. Čistota, pohodlie a ľahké ovládanie. To sú jej hlavné prednosti. V prípade použitia plynu jednoducho pripojíte plynovú bombu (odporúčame 20kW) a počkáte, kým rúra dosiahne požadovanú teplotu. Ďalším dôležitým faktorom je prevádzková bezpečnosť. Po ukončení varenia jednoducho pec vypnete a môžete od pizza pece hneď kamkoľvek odísť. Bez rizika vzniku požiaru.

             

Ide o veľkú revolúciu pre všetky kuchyne. Sme hrdí na to, že môžeme slovenský trh resp. gastronómiu spestriť novinkami ako mobilné pizza pece, ktoré sú prístupné pre všetkých a to v pomere poskytnutia najvyššej kvality za veľmi prístupnú cenu a zároveň vyrábať naše komplexné varné technológie, ktoré sú medzi reštauráciami a školskými jedálňami najpopulárnejšie a to ako jediný slovenský výrobca.

Pohľad na to, ako Pizza pec Baby upečie pizzu za minútu

OKREM PIZZE UPEČIETE V PIZZA PECI AJ RÔZNE FANTASTIKÉ POKRMY

JEDNODUCHÉ A CHUTNÉ

                               FOCACCIA                                                             ZAPEČENÁ OMELETA

                                      

 ŠPÍZY ZO SEZÓNNEJ ZELENINKY                                                     ZAPEČENÝ PLNENÝ BAKLAŽÁN

   

NIEČO PRE GURMÁNOV

 GRILOVANÁ CIBUĽKA S BARBEQUE KREVETAMI                            STEAK S KRUSTOU Z ČERSTVÉHO CHRENU

  

                               GRILOVANĚ ČERSTVÉ MORSKÉ PLODY              NA BYLINKÁCH PEČENÉ MÄSKÁ

                                    

  ŠŤAVNATÉ STEAKY                                                                            GILOVANÁ ŠPARGĽA OBALENÁ CHRUMKAVOU SLANINKOU

   

Napíšte nám


* Povinné údaje

Komentáre

Táto webstránka používa súbory cookies

na zaistenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu našich webových stránok.
Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a s poskytnutím informácií o správaní na webe našim partnerom v oblasti sociálnych médií, inzercie, analýzy a cielenej reklamy.