gastro@gastrohaal.sk   +421 35 6 430 115 (Po-Pia 07:00-15:30h)

BLOG

Konferencia zdravia juniorov 2

Srdečne pozývame pani vedúce školských jedální ako aj riaditeľov škôl na Konferenciu zdravia juniorov 2, kde bude hlavnou témou školské stravovanie a zdravý životný štýl detí. Cieľom stretnutia a diskusie je posunúť vyššie kvalitu stravovania a modernizáciu školských kuchýň na Slovensku.

Ako bude tento deň prebiehať:

FOODREVOLUTION 2019 bude v znamení detí Regionálneho edukačno-sociálneho centra v Nových Zámkoch a v spoločnej otvorenej diskusii si povieme "ako sa dá variť zdravo v školskej kuchyni", ako zameniť múku za zemiak v polievke či použiť fantastickú kurkumu a iné zdravé koreniny. Predstaví sa nová, moderná školská kuchyňa a čerešničkou na torte bude v spoločnej diskusii veľmi populárny potravinový kritik a výborný kuchár Patrick Linhart, ktorý nám so skvelou kuchárkou Monikou a študentami 1. Súkromnej spojenej školy zo Štúrova prichystajú skvelý obed  a rôzne ochutnávky dňa.

Predstavia sa aktivity do škôl, školských klubov, ktoré sa môžu nasledovať spolu s deťmi v tento deň.

Svoje vlastné „stanovište“ a edukačnú platformu bude mať na tejto konferencii aj naša spoločnosť GASTRO-HAAL, a budeme viesť s vedúcimi školských jedální či riaditeľmi diskusie o problémoch v kuchyni, s ktorými sa jedálne musia popasovať.

Zároveň budeme súčasťou workshopu, kde si s deťmi precvičíme matematiku v hrncoch a priblížime im ako je vlastne možné, že ich pani kuchárky dokážu navariť tak veľké množstvo obedov naraz pre všetky deti ????

 

Termín: 17. mája 2019 o 09:00hod

Miesto:  Regionálno edukačno - sociálne centrum v Nových Zámkoch, Pod kopcom 34, Nové Zámky

Program: od 9.00 do 13.00 hod.

9.00 hod Otvorenie FOODREVOLUTION 2019 (primátor mesta Nové Zámky)

9.15 hod Prezentácia školy pre deti, dospelých

9.15 hod Naša školská kuchyňa_ jedáleň _ KVALITA a zdravie detí _ diskusia

9.15 hod Foodworkshop s deťmi

12.00 hod.-13.00 hod spoločný  obed s deťmi

  

Kapacity účastníkov na tomto stretnutí sú z organizačných dôvodov obmedzené a preto Vás pekne prosíme, aby ste zahlásili svoju účasť v čo najkratšom čase na adrese: siskova@gastrohaal.sk

Tešíme sa na Vás!

Viac info na Facebooku
https://www.facebook.com/events/1315471038610336/

Napíšte nám


* Povinné údaje

Komentáre

Táto webstránka používa súbory cookies

na zaistenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu našich webových stránok.
Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a s poskytnutím informácií o správaní na webe našim partnerom v oblasti sociálnych médií, inzercie, analýzy a cielenej reklamy.