gastro@gastrohaal.sk   +421 35 6 430 115 (Po-Pia 07:00-15:30h)

BLOG

Využívate aj Vy v kuchyni pomoc a výhody slovenských výrobkov GASTRO-HAAL?

SLOVENSKÝ VÝROBCA S HISTÓRIOU

Spoločnosť GASTRO-HAAL, s.r.o. je už 26 rokov jediným slovenským výrobcom VARNÝCH KOTLOV, ELEKTRICKÝCH PECÍ, SPORÁKOV, VARIDIEL, OHRIEVACÍCH STOLIČIEK, VÝDAJNÝCH OHRIEVACÍCH STOLOV A SMAŽIACICH PANVÍC a dôkladne pozná potreby stravovacích prevádzok. Sídli na juhozápade Slovenska v Nových Zámkoch a jej zakladateľmi sú otec a syn Hanko Ondrej st. a Hanko Ondrej ml.

Vďaka dlhoročným skúsenostiam, kvalitným výrobkom a službám drží spoločnosť
GASTRO-HAAL status jediného slovenského výrobcu. AKÝ JE TEDA NÁŠ PRÍBEH?

Na začiatku sme varné technológie dovážali zo zahraničia, pričom sme sa pohrávali s myšlienkou a výzvou vlastnej výroby. Chceli sme vytvoriť výrobky šité na mieru na náš trh, ktoré by splnili požiadavky a potreby našich zákazníkov a  súčasne spĺňali prísne certifikačné normy slovenského technického ústavu. V čase, keď sme ešte nevyrábali vlastné výrobky bolo ťažké komunikovať so zahraničnými výrobcami. Zákazníci sa museli prispôsobovať zahraničným produktom, správne by to však malo byť naopak – dobrý výrobok musí byť vytvorený na základe požiadaviek zákazníka/trhu. A tak sme cítili, že zákazníci potrebujú slovenského výrobcu, na ktorého sa môžu spoľahnúť, s ktorým by dokázali jednoducho komunikovať, bol by dostupný a vedel by im poradiť. Chceli sme do kuchýň poskytnúť efektívne riešenia, aby sme im zjednodušili a vylepšili prácu, a preto sme po dvoch rokoch od vzniku spoločnosti zrealizovali vlastnú výrobu.

Dnes už vyrábame ročne zhruba 1000 kusov vysoko kvalitných výrobkov, udržiavame kontakt s našimi zákazníkmi, pozorujeme ich potreby a postrehy. Pravidelne školíme tím profesionálov, ktorí zastupujú našu značku, aby sa dokázali postarať o zákazníkov čo najlepšie. Zároveň si medzi sebou vymieňame skúsenosti, aby sme sa stále zlepšovali. Žijeme našimi výrobkami, a veľmi nám záleží na tom, aby spĺňali svoj účel, vyriešili potreby v kuchyniach a zákazníci boli spokojní. Za kvalitu našich výrobkov môžu hovoriť najmä stravovacie prevádzky, ktorých máme na Slovensku tak veľké množstvo. Sú nimi reštaurácie, školské jedálne, nemocnice, ubytovacie zariadenia, závodné stravovacie zariadenia, kaviarne a rôzne iné prevádzky.

Na výrobkoch GASTRO-HAAL varia už aj v krajinách ako Česká republika, Maďarsko, Veľká Británia, Holandsko, Francúzsko, Nemecko, Rumunsko, Chorvátsko, Bulharsko, Slovinsko, Srbsko, Ukrajina a Portugalsko. 

Neustále držíme krok s dobou, vyvíjame, inovujeme, vylepšujeme a to nielen výrobky, ale aj služby, a to všetko na základe spätnej väzby zákazníkov a ich potrieb.

GASTRO-HAAL Vám poskytne riešenia

  • ako si zariadiť profesionálnu kuchyňu
  • ako uvariť kvalitne, zdravo a podľa potrebného množstva pokrmov
  • ako ušetriť financie, čas, úsilie a naopak ako sa stať efektívnejšími
  • ako zabezpečiť čo najdlhšiu životnosť spotrebičov v kuchyni
  • ako sa inšpirovať a byť úspešnejšími
PREČO JE DÔLEŽITÉ SPRÁVNE SI ZVOLIŤ VARNÉ ZARIADENIE DO VAŠEJ KUCHYNE

Praktické príklady ako ušetriť peniaze, čas a prečo zvoliť slovenský výrobok
Dočítate sa v ďalšom článku TU.

 

Naša krátka videoprezentácia:

Napíšte nám


* Povinné údaje

Komentáre

Táto webstránka používa súbory cookies

na zaistenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu našich webových stránok.
Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a s poskytnutím informácií o správaní na webe našim partnerom v oblasti sociálnych médií, inzercie, analýzy a cielenej reklamy.