gastro@gastrohaal.sk   +421 35 6 430 115 (Po-Pia 07:00-15:30h)

BLOG

Varte, sterilizujte, konzervujte


Predstavujeme Vám našu novú opciu pri varných kotloch, ktorá získala cenu DANUBIUS GASTRO 2019. 

Varné kotle s pracovným termostatom pomôžu zjednodušiť, zdokonaliť a skvalitniť tepelnú úpravu pokrmov, pomocou nastaviteľnej teploty.

Čím je výnimočný?
- dokáže regulovať teplotu už od 30°C do bodu varu (hysteréza +/- 2°C)
- ideálny pre sterilizovanie, konzervovanie, varenie
- určený pre rôzne pokrmy, ktoré je potrebné tepelne spracovať podľa nastavenej teploty 
- jednoduchá, rýchla a dokonalá príprava pokrmov prináša tiež úspory v energiách, pracovných úkonoch a Vašich financiách. 
Dostupný ohrev a objem:
- elektrický alebo plynový ohrev
- okrúhle kotle v objeme 85l, 100l, 150l
- hranaté kotle v objeme 85l, 100l, 150l, 200l, 300l, 400l a 500l

Referencie od našich zákazníkov: 
- mäsové výrobky sa varia veľmi rýchlo a do mäkka 
(šunky, šunky v črievku, salámy, jaternice, tlačenky, paštéty a iné)
- ryža do jaterníc je vždy ideálne uvarená
- veľmi kvalitné a pomalé varenie silných vývarov a polievok 
(nezakalí sa vývar)
- sterilizácia rôznych pochutín (džemy, kompóty, zaváraniny a iné)
Kde sa najviac využíva:
- konzervárne, mäsokombináty, školské jedálne, hotely, reštaurácie a iné potravinárske a stravovacie prevádzky 

Varný kotol s pracovným termostatom vyrieši Vaše detailné a osobitné požiadavky.
Informujte sa u nás a zdokonaľte si aj Vy technologický postup spracovania Vašich výrobkov a pokrmov.

Napíšte nám


* Povinné údaje

Môžu vás zaujímať aj ďalšie články:

Táto webstránka používa súbory cookies

na zaistenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu našich webových stránok.
Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a s poskytnutím informácií o správaní na webe našim partnerom v oblasti sociálnych médií, inzercie, analýzy a cielenej reklamy.