gastro@gastrohaal.sk   +421 35 6 430 115 (Po-Pia 07:00-15:30h)

BLOG

Varné kotle s novým digitálnym ovládaním

Neustále pracujeme na tom, aby sme Vám priniesli najlepšie profesionálne riešenia, ktoré zaručene pomôžu vo Vašej kuchyni.

Súčasťou aktuálnych noviniek je aj inovatívne ovládanie procesu varenia novým digitálnym regulátorom, čím sa klasické ovládanie na varných kotloch mení na ešte jednoduchšie a dokonalejšie moderné digitálne ovládanie. 
Nie len samotný vzhľad je zmenou, ale pribudli ďalšie kvalitatívne a funkčné vlastnosti, ktoré táto inovácia prináša.

Majte proces varenia pod kontrolou!

Regulátor je súčasťou nového digitálneho panela, a procesorovou riadiacou jednotkou, ktorá reguluje celý chod zariadenia.
Zabezpečuje nové možnosti ako:
  • predĺženie životnosti zariadenia upozornením na pravidelnú údržbu: aby bola poskytnutá potrebná starostlivosť o varný kotol včas formou pravidelnej servisnej údržby, nový regulátor upozorňuje obsluhu, že je potrebné údržbu vykonať, a kým ju autorizovaní servisný technik nevykoná, zariadenie bude upozorňovať na túto potrebu. Najprv vizuálnou následne zvukovou signalizáciou. Cieľom je, aby sa nevykonávali servisné opravy ale naopak, pravidelnou servisnou údržbou sa zabezpečí taká starostlivosť o varné technológie, ktoré zamedzia vzniku poruchy z dôvodu zanedbania starostlivosti. Predĺži sa tým životnosť varnej technológie, zákazníci ušetria financie, a servis vykonávajú skutočne iba autorizovaní odborníci vyškolení u výrobcu GASTRO - HAAL. 
  • interná diagnostika, rozpoznanie a hlásenie chyby, jednoduchý servis: Regulátor pozoruje komponenty, z ktorého je zariadenie zložené, a v prípade poruchy automaticky rozpozná chybu a signalizuje ju. Zo signalizácie servisný technik okamžite rozpozná, kde je prípadný problém a dokáže ho veľmi rýchlo vyriešiť. 
  • zvýšená bezpečnosť: ak počas varného procesu resp. používania varného kotla nastane v prevádzke výpadok elektriny, regulátor zabezpečí, že po opätovnom napojení na el. energiu zariadenie nespustí automaticky opätovný varný proces, a tým pádom je zvýšená bezpečnosť aj v prípade, ak by niekto zabudol zariadenie vypnúť. Jednoducho kontrolka signalizuje iba skutočnosť, že je zariadenie pod el. prúdom avšak nevarí.
  • rýchlejšia práca pri varení vďaka jednoduchšiemu ovládaniu
  • veľmi jednoduché čistenie
Nový digitálny ovládací panel s regulátorom je použiteľný ako na elektrické, tak aj na plynové varné kotle.

Pozrite si produkt tu:

https://gastrohaal.sk/produkty/57_varne-kotle/digitalny-ovladaci-panel/271_r-digitalny-ovladaci-panel

Prečítajte si tiež príklady na potrebu vykonania servisnej údržby v článku "Prečo je dôležité správne si zvoliť varné zariadenia"

Napíšte nám


* Povinné údaje

Komentáre

Táto webstránka používa súbory cookies

na zaistenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu našich webových stránok.
Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a s poskytnutím informácií o správaní na webe našim partnerom v oblasti sociálnych médií, inzercie, analýzy a cielenej reklamy.