gastro@gastrohaal.sk   +421 35 6 430 115 (Po-Pia 07:00-15:30h)

BLOG

Registrácia zariadenia

Registrácia zariadenia na našej web stránke je naša nová služba venovaná pre Vás.

Pomocou zaregistrovania zakúpeného varného zariadenia značky GASTRO-HAAL získavate mnohé výhody, pričom registrácia trvá iba pár minút. 

Prečo sme pre Vás túto novú službu vytvorili?

Ako jediný slovenský výrobca varných technológií cítime neustálu potrebu zvyšovať profesionalitu nami poskytovaných výrobkov a služieb, a chceme vám zákazníkom poskytovať čo najlepšiu starostlivosť, aby sme dokázali zabezpečiť vašu maximálnu spokojnosť. 
Chceme tiež, aby vám naše výrobky prinášali veľkú pomoc a užitočnosť, a preto sa u nás starostlivosť predajom nekončí.
Naše varné technológie môžete zakúpiť vo väčšine gastro predajní. Zaregistrovaním zakúpeného zariadenia značky GASTRO - HAAL môžete dostať všetky dôležité informácie priamo od výrobcu! Byť informovaný je kľúčom k správnemu používaniu varných zariadení a ušetrí vám to nielen čas, energiu ale najmä financie.
Ako výrobca pomocou registrácie dostaneme šancu kontaktovať vás, aby sme sa napríklad opýtali na Vaše postrehy a spokojnosť, pretože nám na tom veľmi záleží. Práve na základe vašich postrehov sa dokážeme ako výrobca neustále zlepšovať a zabezpečovať vašu spokojnosť. Takto dokážete byť stále informovaní o aktuálnych technologických vychytávkach, novinkách, akciách a dôležitých technických informáciách týkajúcich sa napríklad servisu a nič Vám už neunikne. Jednoducho budete veľký krok VPRED :) 


Aké výhody získate registráciou?

  • + 1 rok záruky na duplikátor (v prípade varného kotla)
  • doplnkové technické a praktické informácie o Vami zakúpenom zariadení
  • informácie o pravidelnej servisnej údržbe varných zariadení, (aby ste používali varné zariadenia aj desiatky rokov a ušetrili tým Vaše financie)
  • odporúčania, rady a tipy, ako používať varné zariadenia efektívne, aby Vám ušetrili čas, financie a zachovali kvalitné a zdravé pokrmy
  • aktuality zo sveta gastronómie, ktoré Vás môžu inšpirovať k tomu, aby sa Vám darilo lepšie
  • možnosť vyjadriť Vašu spokojnosť s našimi výrobkami a službami
  • aktuálne informácie o možnostiach získania skvelých darčekov (wellness pobyty, kozmetika, čistiace prostriedky, kuchynské pomôcky a rôzne iné)
  • sprostredkujeme Vám fantastické podujatia organizované odborníkmi v oblasti spoločného stravovania (semináre, živé varenia, výstavy, školenia)

......a mnoho ďalších výhod

Zaregistrujte aj Vy Vaše varné zariadenie GASTRO - HAAL a smelo čerpajte všetky Vaše výhody.
Jednoducho, aby sa Vám darilo lepšie
.


Registrácia zariadenia TU: https://gastrohaal.sk/registracia-zariadenia

Napíšte nám


* Povinné údaje

Komentáre

Táto webstránka používa súbory cookies

na zaistenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu našich webových stránok.
Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a s poskytnutím informácií o správaní na webe našim partnerom v oblasti sociálnych médií, inzercie, analýzy a cielenej reklamy.