gastro@gastrohaal.sk   +421 35 6 430 115 (Po-Pia 07:00-15:30h)

BLOG

GASTRO-HAAL bol s vami v 2019 :)

Naše spoločné zážitky, skúsenosti a úspechy:  

Vážení zákazníci a milí fanúšikovia slovenských výrobkov.
Poďte si na chvíľu v sprievode nášho článku oddýchnuť od práce :)
Minimálne jedna z našich zaujímavostí bude pre vás určite užitočná, alebo ňou možno pomôžete niekomu z vášho okolia.
Náš tím odviedol tento rok skutočne skvelú prácu. Máme za sebou úspešné projektovania a rekonštrukcie kuchýň, vývoj a výrobu nových produktov ako napríklad digitálny ovládací panel na varných kotloch, spustenie podporných služieb pre zákazníkov, či niekoľko odborných poradenstiev. Zúčastnili sme sa na mnohých podujatiach, stretli sme sa s rôznymi zákazníkmi, partnermi či výrobcami produktov a vymenili sme si vzájomné názory a postrehy.
A viete čo? Opýtali sme sa rovno našich kolegov, čo ich z roku 2019 teší :)
 
Vlaďka Hankóová, manažér výroby:
Je skvelé, keď môžeme našimi výrobkami plniť svoje sny zákazníkom a popri tom podporiť mladé nádejné talenty v oblasti gastronómie. Pozitívna spätná väzba nám dáva jasný signál, že aj na prvý pohľad komplikované individuálne projekty sa dajú riešiť k spokojnosti zákazníka.

 

Zoli Kampmüller, obchodný manažér:
Úprimne sa teším vyššiemu záujmu gastro firiem o predaj našich produktov a zároveň rekordnému roku na predaj. Vyrobili sme a dodali tento rok takmer 1000 kusov varných technológií. Medzi najrozsiahlejšiu modernizáciu kuchyne patrila jednoznačne školská jedáleň v Komárne. Stretávam sa s veľmi pozitívnym ohlasom na našu web stránku, pretože tam stravovacie prevádzky vždy nájdu super informácie, či už o produkte alebo niečo na inšpiráciu, zároveň aktuálne akcie alebo práve prebiehajúce súťaže. Mojim favoritom je naša práve prebiehajúca súťaž: veľké pátranie po našom najstaršom funkčnom spotrebiči, ktorý vymeníme za úplne nový zadarmo :)
 
Robi Dikácz, obchodný manažér:
Dodávať profi kuchynské spotrebiče a teda modernizovať kuchyne je skvelý pocit, najmä keď vidíte tú radosť kuchárov. ALE! Byť pri „zrode“ novej kuchyne je pre mňa vždy jedná veľká aj osobná výhra. Tento proces sa skladá z dôkladného rozhovoru a poradenstva so zákazníkom, precízneho kreslenia a projektovania kuchyne no a nakoniec samotné dodanie a zariaďovanie novej funkčnej kuchyne – výhra je to pre mňa z dôvodu, že jednak si nemôžem dovoliť urobiť chybu, a na záver majitelia novej kuchyne získajú jednu obrovskú pomoc v podobe rýchlejšieho, jednoduchšieho varenia, možnosti pripraviť väčšie množstvo jedál a ušetria najmä kopec zbytočných nákladov. Ušetria tak práve tým, že spolu zvolíme tie najvhodnejšie riešenia. V tomto roku sme napríklad Výstavisku Agrokomplex Nitra modernizovali rovno dve reštaurácie, jedna slúži ako bistro a druhá ako A la carte reštaurácia. Modernizácia bola rozsiahla, nakoľko sa tak stalo po 30 rokoch. Prezradím, že ako čerešnička na torte je pre mňa, ak si rovno pochutnám na vynikajúcom jedle priamo z kuchyne, ktorú som naprojektoval :) Oceňujem, že mám takmer s každým našim obchodným partnerom (z gastro predajní) okrem dobrých obchodných vzťahov aj dobré priateľské vzťahy.
 

Majka Jeneiová, export manažér a vedúca predaja:
Rok 2019 bol pre export výnimočný z dôvodu dodania niekoľkých „špecialitiek“ - varnej technológie so špeciálnymi požiadavkami a navyše do nových destinácií. Napríklad pre stravovaciu prevádzku z Holandska sme vyrobili 300 litrový mobilný varný kotol, ktorý umiestnili do kontajnerovej výdajne jedál. Ďalší 300 litrový varný kotol putoval v špeciálnom prevedení do internátnej školy v Keni (Afrika).
Koľko radosti nám spôsobili žiaci tejto školy, keď nám poslali úžasné video, v ktorom naspievali Vianočné koledy v slovenčine :) Ďalej musím povedať, že stravníci na Balkáne sú nám Slovákom vo veľa veciach podobní. Práve z tohto dôvodu dodávame z roka na rok väčšie množstvo varných technológií do Rumunska, Bulharska či Chorvátska. Tento rok si však veľmi rýchlo obľúbili našu novinku, ktorou je varný kotol s pracovným termostatom. Dokáže variť podľa nastavenej teploty vareného pokrmu čo v praxi znamená, že varený pokrm sa tepelne upravuje podľa Vami nastavenej teploty, od 30°C do bodu varu. Využíva sa to na sterilizovanie, konzervovanie, ale aj varenie veľmi kvalitných vývarov, ryže, šunky či paštét. Dodanie varných technológií do zahraničia si žiada neustálu starostlivosť a komunikáciu s gastro firmami, ktoré naše výrobky v zahraničí predávajú. Cestujem často za nimi a naposledy som sa s niektorými z nich stretla na gastro výstave HOST v Miláne, kde pred dvoma rokmi vystavovala aj náš GASTRO – HAAL.
Málokto o nás vie, že strojový park v našej výrobe vieme efektívne využiť. Má v tom prsty Anglicko a Francúzsko :) Porozprávam vám o tom viac v ďalšom článku :)

 

Attila Novák, obchodný manažér:
Som rád, že aj v tomto našom každodennom zhone si stále dokážem budovať dobré vzťahy s našimi konečnými zákazníkmi. Veľmi mi na tom záleží, pretože im chcem pomôcť vyriešiť ich problémy v kuchyni, a hlavne máme spoločný cieľ, aby boli spokojní a nebáli sa zavolať mi kedykoľvek keď sa potrebujú poradiť. Veľmi ma teší, že nachádzam medzi nimi aj dobrých priateľov. Veruže denne navštevujem reštaurácie, či školské jedálne a skutočne si to užívam :) Pocit, že im dokážeme pomôcť ma napĺňa. Veľmi som vďačný všetkým našim skvelým zákazníkom. Najviac mojich zákazníkov je z oblasti školských jedální. Skvelým príkladom je pani Elvíra, vedúca školskej jedálne z MŠ Štúrovo, s jej veľkou snahou spoločne zlepšujeme podmienky pre pani kuchárky, ktoré potrebujú kvalitné a spoľahlivé varné technológie k tomu, aby dokázali pripravovať kvalitné, zdravé a chutné jedlá vo väčšom množstve.
Tento rok som mal možnosť vidieť všetky tie obrovské problémy, ktoré spôsobili obedy zadarmo. Miestami to bol chaos a panika :) V súčasnosti mám však už skvelý pocit, že som mohol byť práve ja ten za GASTRO - HAAL, ktorý kuchyniam priniesol super riešenia na modernizáciu a doplnkové vybavenie. Prevádzky, ktoré som modernizoval dnes už pracujú efektívnejšie a dokážu variť viac. Týmto by som chcel pozdraviť školskú jedáleň ZŠ a MŠ Móra Kóczána s VJM v Zlatnej na Ostrove. Som hrdý na úspechy našich slovenských výrobkov, ktoré sme tento rok dodali v rekordnom množstve. Prajem šťastným majiteľom mnoho chutných jedál, ktoré na nich navaria.   
 
Henika Kissová, vedúca ekonomického oddelenia:
Mňa osobne teší a som hrdá, že môžem byť súčasťou tejto firmy.
Chcela by som, vyzdvihnúť prístup vedenia spoločnosti k zamestnancom a sociálnu politiku.
Veľmi pozitívne vnímam, že náš zamestnávateľ dokáže, psychicky aj finančne podporiť zamestnancov, v ťažkých životných situáciách. Zároveň umožňuje deťom našich zamestnancov brigádovať v našej spoločnosti počas letných prázdnin, čím pomáha mladým získať pracovné návyky, získať prehľad o výrobnom procese, o administratívnej činnosti a pod. Mám rada dni, keď to tu žije, keď sme všetci súčasťou tímu a spolu sa snažíme o úspech našej spoločnosti,  či už pri organizovaní školení pre našich partnerov a servisných technikov alebo priamo na výstavách.
 
Evka Šišková, marketingový manažér:
Veľmi pozitívne vnímam a teší ma, že sme doslova súčasťou stravovacích prevádzok. Nevenujeme sa primárne iba produktu, ktorý predávame, ale zameriavame sa na komplexnú pomoc a spoluprácu so zákazníkmi na veľmi starostlivej, priateľskej a  profesionálnej úrovni. Práve táto pridaná hodnota nás radikálne odlišuje. Netajíme sa tým, že žijeme našimi výrobkami :) Veď sme ich starostlivo pred 26 rokmi vyvinuli a od vtedy ich neustále vylepšujme, inovujeme a dopĺňame o také produktové rady, ktoré sú tvorené podľa vašich potrieb.  Stále pri tom všetkom držíme status jediného slovenského výrobcu komplexných varných technológií.
Tento rok som sa presvedčila, akú silu má váš hlas, a teda hlas našich zákazníkov a obchodných partnerov. Usilovne sme zbierali vaše postrehy, názory, a na základe tejto spätnej väzby, sme urobili niekoľko vylepšení a inovácií ako v produktoch tak aj v službách, za čo sa vám chceme veľmi pekne poďakovať! V ďalšom článku uvediem reálne príklady, akú silu má vaša spätná väzba.
Udiali sa tu však veľké veci! :) Áno, zúčastnili sme sa výstav, konferencií, seminárov, školení a mnohých super podujatí. ALE! Nie každý deň sa udejú také úspechy, ako napríklad, že sa nám podarilo úzkou spoluprácou vytvoriť novú výstavu GASTRA & KULINÁRIA na Agrokomplexe Nitra, alebo získať ocenenie Primátora mesta Nové Zámky, či ocenenie inovácií  zo Slovenskej technickej univerzity, ďalej spolupracovať s vysoko odbornými profesionálmi akými sú AŠKOS či OZ Malý šéfkuchár bez čapice na čele s ambasádorkou šéfkuchára Jamieho Olivera (Jarka Kreškóciová ďakujeme za to, čo robíš pre zdravé stravovanie nielen detí...).
V prvom rade sú ale hrdinami tohto príbehu dve dôležité skupinky :) Jednou z nich je celý tím GASTRO – HAAL. Tento rok fičala naša výroba na plné obrátky, a vďaka tomu plánujeme rozbehnúť projekt výstavby našej novej výrobnej haly:)  Druhou skupinkou sú naši  skvelí obchodní partneri a milí zákazníci, ktorých si nesmierne vážime.

 

 

Máme pred sebou cestu plných výziev a zábavy zároveň. Práve pracujeme na úplne novej predvádzacej miestnosti v sídle našej spoločnosti, aby sme v marci 2020 mohli spustiť LIVE varenia a poradenstvá pre stravovacie prevádzky. Máte sa na čo tešiť!

  
A na záver trocha jednoduchej štatistiky :)
V roku 2019 boli nasledovné výrobky najžiadanejšími pre stravovacie prevádzky:
  1. PCE-930 SC  Elektrická pec trojrúrová, statická + teplovzdušná
  2. KE-300  Elektrický varný kotol s hranatým duplikátorom, 300 litrový
  3. SE-94ASC Elektrický sporák
  4. KG-150-O Plynový varný kotol s okrúhlim duplikátorom, 150 litrový
 

Napíšte nám


* Povinné údaje

Komentáre

Táto webstránka používa súbory cookies

na zaistenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu našich webových stránok.
Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a s poskytnutím informácií o správaní na webe našim partnerom v oblasti sociálnych médií, inzercie, analýzy a cielenej reklamy.