gastro@gastrohaal.sk   +421 35 6 430 115 (Po-Pia 07:00-15:30h)

BLOG

BEZDOTYKOVÝ DÁVKOVAČ DEZINFEKCIE DEZINFLEX

NOVÝ POMOCNÍK NA SLOVENSKOM TRHU PRE ÚČINNÚ DEZINFEKCIU RÚK

Súčasná mimoriadna situácia, ktorá vznikla kvôli COVID-19 zasiahla každého z nás. Bežné činnosti, ktorým sme v minulosti nepripisovali dôležitosť nadobudli vážnosť. Kým sme sa doteraz zameriavali našimi varnými technológiami výlučne na oblasť gastronómie, súčasná situácia nás prinútila zamyslieť sa nad tým, ako by sme vedeli byť nápomocní aj v iných oblastiach, práve tam, kde je to najviac potrebné.
Naši skúsení odborníci dali hlavy dokopy, zvážili naše priestorové, výrobné, technologické a možné personálne kapacity šikovných pracovníkov a vymysleli produkt, ktorý je prospešný pre všetkých z nás, a to nielen v tejto dobe ale aj v budúcnosti. Nakoľko sme špecialisti a experti na vývoj technológií z nerezového materiálu, výsledkom je vysoko účinný plne nerezový bezdotykový dávkovač dezinfekcie – DEZINFLEX, ktorý je určený na dezinfekciu rúk, a má hneď dve verzie. Dezinfekčná veža DEZINFLEX XL (5l kapacita) a stojan na dávkovanie dezinfekcie DEZINFLEX M (1l kapacita), ktorý má súčasne aj nástennú verziu, či menší stojan na stôl. 

Dlhá životnosť, extra odolnosť, veľká kapacita, účinnosť, 10 ročná záruka na konštrukciu a 3 ročná záruka na elektroniku - to sú hlavné výhody prístrojov DEZINFLEX. 

                             dávkovače dezinfekcie

 PREČO PRÁVE BEZDOTYKOVÝ DÁVKOVAČ DEZINFEKCIE
Hygienické návyky a samotná potreba dezinfekcie rúk sa stáva nutnou súčasťou našich každodenných činností. Upozorňuje na to aj hlavný hygienik našej krajiny pán Ján Mikas.
Dôkladne sme si rozobrali dva dôležité pohľady. Pohľad prevádzkovateľa dezinfekčného prístroja a samotného používateľa. Mysleli sme na dlhodobé úspory prevádzkovateľov. Vyvinuli sme  bezdotykový dávkovač dezinfekcie, ktorého obsluha je jednoduchá, rýchla a nevyžaduje prítomnosť zamestnanca, čím v nemalej miere šetrí náklady prevádzkovateľa.
Kým úspory vieme zabezpečiť samo stojacou, kvalitnou a stabilnou nerezovou konštrukciou, ktorá má životnosť aj desiatky rokov, náklady na pravidelné zakupovanie dezinfekčného prípravku ponižujeme majiteľom tak, že sme vytvorili kapacitu prístroja až na 5 litrov (bežne 0,5l), čo umožňuje vyše 15 tisíc dávok dezinfekcie. Zrýchlenú a bezpečnú dezinfekciu sme zabezpečili automatickým senzorom, ktorý dezinfikuje ruky bezdotykovo, čím predchádzame možnosti šírenia sa vírusu a baktérií. Stačí vložiť jednu ruku do prístroja, ten strekne potrebnú a ideálnu dávku dezinfekčného prípravku, ktorý následne rozotrieme na rukách. Pre vývoj samotného dezinfekčného prostriedku a poskytnutie najúčinnejšej dezinfekcie, ktorá by súčasne šetrila pokožku sme oslovili slovenských lekárnikov. Prístroj sa jednoducho uloží na potrebné miesto, a bez potreby zamestnanca či inej obsluhy vydezinfikuje na jedno naplnenie vyše 15 tisíc krát! Doplnkom je možnosť nastavenia dávkovania prípravku, ktoré má 10 úrovní.
                    

 NAŠE ZDRAVIE SI ZASLÚŽI LEPŠIU OCHRANU
Opatrenia Úradu verejného zdravotníctva SR nariaďujú dodržiavanie prísnych hygienických opatrení, maloobchodné prevádzky a prevádzky poskytujúce služby sú povinné zabezpečiť pri vchode do prevádzky aplikovanie dezinfekcie na ruky či poskytnutie jednorazových rukavíc. Majitelia otvorených prevádzok nemajú k dispozícii efektívne a kvalitné riešenie, robia však maximálne všetko preto, aby zabezpečili zvýšené hygienické opatrenia. Často sa tak stretávame s dočasnými riešeniami v podobe umiestnenej fľaše  dezinfekcie pri vchode, zároveň nás zamestnanci prevádzky vyzývajú, aby sme si dezinfikovali ruky. V tomto prípade si manuálne siahame a aplikujeme dezinfekciu na ruky z fľaše. Pre užívateľa, to žiaľ nie je 100 percentná ochrana a pre prevádzkovateľa je to nákladné najmä v prípadoch, keď sa celej záležitosti venuje vyčlenený zamestnanec.
Náplne dezinfekcie v menších objemoch si vyžadujú neustálu kontrolu, výmenu a zásah človeka. Zahraničné, maloobjemové, prevažne plastové dávkovače mnohokrát nestačia potreby neustálej dezinfekcie a častej výmene náplní. Navyše mnoho z nich bolo vyrobených na účel dávkovania mydla, a preto neustoja dlhodobé pôsobenie peroxidu a alkoholu, z ktorého sú dezinfekčné prostriedky zložené.
Naša spoločnosť vyvinula a vyrobila prístroj, ktorý dosahuje dlhú životnosť (desiatky rokov), je odolní aj voči extrémne častému používaniu, pretože je vyrobený komplet z kvalitného nerezového materiálu (kryt, vnútro, dvierka...), a jeho úsporné a efektívne dávkovanie dezinfekcie je zabezpečené elektronicky.

Pri vývoji nášho bezdotykového dávkovača dezinfekcie DEZINFLEX bola hlavným cieľom kvalita a efektivita.
Naším prianím je, aby náš nový prírastok DEZINFLEX zastal svoje miesto na trhu, a stal sa zárukou dlhodobej kvality a spoľahlivosti nielen v týchto mimoriadnych časoch. Dokáže byť oporou pre mnohé prevádzky a subjekty v súčasnosti ale aj v budúcnosti.  

 TO ČO POTREBUJEME, SI MUSÍME VYROBIŤ DOMA
Táto mimoriadna situácia nám poukazuje na dôležitosť domáceho výrobného segmentu. Slovensko potrebuje stabilných výrobcov a dodávateľov kvalitných výrobkov, a nemôže sa spoľahnúť len na zahraničné produkty.

      bezdotyková dezinfekcianerezový dávkovač dezinfekcierýchla dezinfekcia

PRE KTORÉ PRIESTORY JE DEZINFLEX NAJVHODNEJŠÍ
Jednoznačne pre všetky. Nemocnice, obchody a potravinové reťazce, pošty, výrobné priestory, reštaurácie, vestibuly, čakárne, ambulancie, kancelárie, prevádzky, bytové vchody, čerpacie stanice, business centrá, športoviská, posilňovne a pod. Jednoducho plnohodnotná a účinná dezinfekcia rúk sa týka každého jedného z nás ako teraz, tak aj preventívne v budúcnosti.

 VÁŠ ZÁUJEM NÁS TEŠÍ
V súčasnosti evidujeme prejavený záujem o náš DEZINFLEX od rôznych subjektov ako napr. poisťovne, obchodné reťazce, nemocnice, školy a ale aj súkromné osoby.
Je nám cťou pomáhať a pretože sme lokálpatrioti, darovali sme jeden dezinfekčný prístroj do našej Fakultnej nemocnice s poliklinikou v Nových Zámkoch. Lekári, sestričky a celý personál, ktorý v neustále stojí v prvej línii a vystavuje sa najväčšiemu riziku potrebujú podporu a pomoc z každej strany. Sme pripravení pomôcť našej krajine, a preto budeme dodávať prístroje prednostne na slovenský trh.

Ďakujeme všetkým subjektom, ktoré sa rozhodli alebo rozhodnú pre náš nový výrobok - bezdotykový dávkovač dezinfekcie DEZINFLEX.

 DEZINFLEX sme stvorili pre nás všetkých, aby pomohol zvládnuť nové hygienické zvyky, ktoré nás určite čakajú a neminú, a to čo najjednoduchšie, najrýchlejšie a na všetkých miestach, ktoré navštevujeme.
...aby sme bez obáv dokázali vykonávať všetky naše činnosti.

VIAC O PRODUKTE TU: https://gastrohaal.sk/produkty/62_bezdotykovy-davkovac-dezinfekcie/bezdotykovy-davkovac-dezinfekcie-dezinflex

 

Napíšte nám


* Povinné údaje

Komentáre

Táto webstránka používa súbory cookies

na zaistenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu našich webových stránok.
Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a s poskytnutím informácií o správaní na webe našim partnerom v oblasti sociálnych médií, inzercie, analýzy a cielenej reklamy.