gastro@gastrohaal.sk   +421 35 6 430 115 (Po-Pia 07:00-15:30h)

BLOG

Nerezový dávkovač dezinfekcie

Naši vývojári sa rozhodli spraviť z DEZINFLEXu ešte dostupnejší produkt. Nová opcia napojenia na batérie pomôže jednoduchšie zvládnuť sprísnené opatrenia.

DEZINFLEX dávkovač dezinfekcie bolo doteraz možné zakúpiť iba vo verzii napojenia na elektrinu 230V. Teraz je v predaji aj DEZINFLEX na batérie, čo v praxi znamená, že ho môžete umiestniť aj tam, kde nie je dostupná elektrina.
Nejde samozrejme o dve možnosti zapojenia v jednom prístroji, ale o ďalšie typy dávkovačov, ktoré umožňujú zapojenie práve na batérie. Tzn, že si dávkovače môžete zakupiť BUĎ s napájaním na elektrinu, ALEBO s napájaním na batérie. 
 
Kedy je vhodnejšia verzia na elektrinu 230V?
Extrémne frekventované miesta, veľmi častá dezinfekcia rúk a tým aj veľmi častá výmena náplní dezinfekcie. Ak by ste na tieto miesta použili dávkovač na batérie, pravdepodobne by ste ich museli častejšie nabíjať, a preto je pre tieto prípady vhodnejší dávkovač s napojením na elektrinu 230V.
Ak máte radi bezstarostnosť, tak dávkovače s napojením na elektrinu 230V sú pre Vás ideálne. Jednoducho dávkovač zapojíte a nemusíte riešiť prípadné nabíjanie batérií.
 
Kedy je vhodnejšia verzia na batérie?
Ak chcete umiestniť dávkovače DEZINFLEX na miesta, kde nie je v dostupnosti elektrina (zásuvka), potom verzia s napojením na batérie je veľmi jednoduchým a vhodným riešením. Nabíjateľné batérie vydržia v prevádzke prekvapivo dlhú dobu, odporúčame Vám zaobstarať si aj náhradné nabíjateľné batérie, ktoré viete okamžite v prípade potreby vymeniť a zvyšné jednoducho dobiť. Dávkovače DEZINFLEX na bočnej stene signalizujú červením LED svetlom potrebu výmeny batérií, čo je veľmi nápomocné k tomu, aby Vás neprekvapili vybité batérie :).

 

Prečo nabíjateľné batérie?
Do dávkovačov DEZINFLEX jednoznačne odporúčame použiť nabíjateľné batérie, pretože ušetria peniaze ale aj životné prostredie. Zaručujú dlhšiu prevádzkovú dobu dávkovačov v porovnaní z bežnými batériami. K dávkovačom automaticky dodávame 6ks nabíjateľných batérií (1,2V Ni-MH AA) zadarmo.
 
Prevádzky potrebujú kvalitné dávkovače
V súčasnom stave, aj v dôsledku prísnejších opatrení, je kľúčovým zabezpečiť si takú dezinfekciu, ktorá kvalitne ochráni zdravie, ušetrí prevádzkam tisíce eur a najmä bude fungovať dlhé roky spoľahlivo.  
Dávkovače DEZINFLEX sú natoľko odolné ako konštrukčne tak aj elektronicky, že dosahujú skutočne extrémne dlhú životnosť. Čo je ale najpodstatnejšie, úsporne dávkujú dezinfekciu vďaka možnosti nastavenia objemu dávky, pričom  aj samotný senzor reaguje na Vaše ruky. Keď ruku odtiahnete skôr, dávkovač jednoducho nepokračuje v dávkovaní. To je tiež dôvodom, prečo nebudete plytvať vytečenou dezinfekciou mimo vašich rúk, či na podlahe okolo dávkovača. Dezinfekciu nemusíte dopĺňať tak často ako napr. pri iných dávkovačoch.  
 
BEZPEČNOSŤ je kľúčová. Ako ju zabezpečiť?
  1. Dezinfekcia bez dotyku
  2. Stabilná konštrukcia
  3. Kvalitný dezinfekčný prípravok, ktorý neškodí pokožke
  
Slovensko má tím šikovných vývojárov a výrobcu dávkovačov dezinfekcie. 
Nové typy dávkovačov na batérie si žiadalo dôkladný vývoj a milión testovacích dávok, opisuje náš vedúci výrobného oddelenia, Dávid Rancsó.
    „Nakoľko sme uviedli na trh kvalitné dávkovače s extrémne odolnou elektronikou – riadiacou jednotkou, tak aj na prvý pohľad jednoduchá možnosť napojenia na batérie si žiada zložitý proces vývoja.
   Kvôli inému vstupnému napätiu sme museli vyvinúť novú riadiacu jednotku a integrovať nový typ čerpadla, ktoré používajú aj chemické laboratóriá. Vývoj a výroba prototypu trvala 3-4 týždne, po čom nasledoval 8 týždňový testovací proces. Keďže sa počas testovacieho procesu (1 000 000 dávok) nevyskytli nepredvídané negatívne okolnosti, tento vývoj sme uzavreli ako úspešný. 
   Nové dávkovače DEZINFLEX s napojením na batérie majú rovnaké funkcie ako dávkovače s napojením na elektrinu 230V. Tzn. bezpečnosť, nastavenie dávkovania, vzhľad, ale aj jednoduchá prevádzka zostali rovnaké. Zákazník má jednoducho možnosť výberu, ktorý typ napojenia preferuje.
   DEZINFLEX dávkovač na batérie zabezpečujú úspornú a ekologickú prevádzku  (vďaka integrovaným nabíjateľným akumulátorom, ktoré majú dlhú životnosť – 10 rokov a viac).
Nabíjateľné batérie eliminujú nákup jednorazových batérií a tým sa výrazne šetrí životné prostredie a financie.“
 
VIDEO: reportáž TA3
 
30% ZĽAVA na dávkovače dezinfekcie DEZINFLEX do konca mesiaca:
https://gastrohaal.sk/produkty/62_bezdotykovy-davkovac-dezinfekcie/bezdotykovy-davkovac-dezinfekcie-dezinflex

30% zľava dávkovač dezinfekcie

 
 

Napíšte nám


* Povinné údaje

Komentáre

Táto webstránka používa súbory cookies

na zaistenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu našich webových stránok.
Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a s poskytnutím informácií o správaní na webe našim partnerom v oblasti sociálnych médií, inzercie, analýzy a cielenej reklamy.