gastro@gastrohaal.sk   +421 35 6 430 115 (Po-Pia 07:00-15:30h)

BLOG

Nový dizajn veľkokapacitných dávkovačov dezinfekcie

Naše bezdotykové dávkovače dezinfekcie získali uplatnenie v mnohých prevádzkach. Konkrétne modely ako DEZINFLEX XL používajú školy, nemocnice, mestské úrady, výrobné závody, obchodné reťazce a ďalšie.

Hoci sú dávkovače XL úspešné, rozhodli sme sa ich inovovať a vylepšiť:).

Naše XL-ká sme uviedli na trh tesne po vypuknutí pandémie a preto sme mali pomerne málo času na to, aby sme sa vyhrali s dizajnom stojanov na dezinfekciu. Postupne sme čerpali nápady práve zo spätnej väzby ľudí a po náročných týždňoch vývoja a návrhov dostali naše DEZINFLEX XL nový vzhľad, ktorý je účelnejší a elegantnejší.
Elektronika dostala nové umiestnenie a dvierka na dezinfekciu sa presunuli na zadnú stranu. Vďaka vynovenej konštrukcii sa do dávkovača dezinfekcie XL zmestí aj 10 litrová náplň dezinfekcie, čo umožní vyše 30 000 dávok pri strednej úrovni nastavenia. Väčší otvor na dezinfekciu rúk poskytuje ešte lepší komfort a pocit bezpečnosti a preto šanca, že sa prístroja dotknete je nulová.
Prístroj je možné zakúpiť aj vo verzii napojenia na batérie a úplnou novinkou je možnosť prepojenia s termovíznou kamerou na meranie teploty a kontrolu rúška, o ktorej sa čoskoro dozviete viac.

DEZINFLEX XL
Dávkovač dezinfekcie

Výpredaj skladových zásob

V našom sklade na vás čaká posledných 15 kusov DEZINFLEX XL v pôvodnom dizajne, dostupné teraz za extra zníženú výpredajovú cenu -40%  380 € bez DPH. 

Kontaktujte nás: 

gastro@gastrohaal.sk
+421 35 6 430 115

 
 
 

Napíšte nám


* Povinné údaje

Komentáre

Táto webstránka používa súbory cookies

na zaistenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu našich webových stránok.
Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a s poskytnutím informácií o správaní na webe našim partnerom v oblasti sociálnych médií, inzercie, analýzy a cielenej reklamy.