gastro@gastrohaal.sk   +421 35 6 430 115

BLOG

Vzdelávací program pre školské jedálne, reštaurácie, hotely a študentov

GASTRO - HAAL Vás pozýva

absolvovať vzdelávací program v Štúdiu varenia a vzdelávania, ktoré vzniklo pre podporu stravovania a gastronómie na Slovensku :)
Náš program Efektívne fungovanie profesionálnej kuchyne pomáha zdokonaliť procesy vo vašej stravovacej prevádzke.
Na podujatiach sa zameriavame na skupinu:
- školské jedálne, reštaurácie, hotely a študentov stredných škôl zameraných na gastronómiu
Skúsení kuchári, tím odborníkov a špeciálni hostia sa budú venovať témam:
- ako variť efektívne pomocou moderných technológií a najmä konvektomatu
- ako si zjednodušiť prácu v kuchyni
- ako sa dá variť aj veľké množstvo jedál zdravo, kvalitne a rýchlo
- ako rôzne môžete ušetriť čas a peniaze v kuchyni
- ako zaujať vašich hostí
- modernizácia či zariaďovanie profesionálnej kuchyne
- ako predĺžiť životnosť spotrebičov
- dezinfekcia kuchyne a dezinfekcia rúk – na čo je potrebné si dať pozor
- a ďalšie.

Bude sa veľa diskutovať, odpovedať na Vaše otázky, poskytovať riešenia na Vaše problémy, ochutnávať skvelé jedlá pripravené pomocou moderných technológií, a na záver môžete nahliadnuť do jedinej výrobnej haly varných technológií na Slovensku.
Za absolvovanie vzdelávacieho programu získavate od nás Certifikát.



Termíny a zameranie podujatí:

 DÁTUM ČAS PROGRAM PRE KOHO JE URČENÉ HOSTIA KAPACITY


18.08.2021
obsadené

10:00 - 13:00 Efektívne fungovanie profesionálnej kuchyne Vedúce školských jedální a kuchári,
riaditelia škôl


tím GASTRO-HAAL 

skúsení šéfkuchári so zameraním na konvektomaty Retigo

OBSADENÉ, uskutočnilo sa


19.08.2021
obsadené

10:00 - 13:00 Efektívne fungovanie profesionálnej kuchyne Vedúce školských jedální a kuchári,
riaditelia škôl

tím GASTRO-HAAL 
skúsení šéfkuchári so zameraním na konvektomaty Retigo

OBSADENÉ, uskutočnilo sa


09.09.2021 
voľné

10:00 - 13:00 Efektívne fungovanie profesionálnej kuchyne

Vedúce školských jedální a kuchári,
riaditelia škôl

tím GASTRO-HAAL 
skúsení šéfkuchári so zameraním na konvektomaty Retigo a  kuchynské roboty Robot Coupe 

VOĽNÉ

09.09.2021  2021 
iba ONLINE FACEBOOK
14:00 - 14:30 30 minútové tematické vysielanie, inšpirácia pre stravovacie prevádzky

Vedúce školských jedální a kuchári,
riaditelia škôl

tím GASTRO-HAAL 
skúsení šéfkuchári so zameraním na konvektomaty Retigo

KRÁTKY ŽIVÝ PRENOS KLIK TU
https://fb.me/e/17VY3fY8R


12.10.2021
voľné
10:00 - 13:00 Efektívne fungovanie profesionálnej kuchyne

Vedúce školských jedální a kuchári,
riaditelia škôl

tím GASTRO-HAAL 
skúsení šéfkuchári so zameraním na konvektomaty Retigo

VOĽNÉ
29.10.2021
voľné
10:00 - 12:00 Ako si zjednodušiť prácu pomocou kuchynských robotov

Všetky stravovacie prevádzky

tím GASTRO-HAAL
a  kuchynské roboty Robot Coupe 

VOĽNÉ
08.11.2021
voľné
14:00 - 16:00 Ako si zjednodušiť prácu pomocou kuchynských robotov

Všetky stravovacie prevádzky

tím GASTRO-HAAL
a  kuchynské roboty Robot Coupe 

VOĽNÉ

15.11.2021
iba ONLINE FACEBOOK
14:00 - 14:30 30 minútové tematické vysielanie, inšpirácia pre stravovacie prevádzky HORECA: Majitelia reštaurácií a hotelov, kuchári, manažéri a riaditelia prevádzky

tím GASTRO-HAAL 
skúsení šéfkuchári so zameraním na konvektomaty Retigo

KRÁTKY ŽIVÝ PRENOS KLIK TU
https://fb.me/e/15wTIxm9n

16.11.2021
voľné
10:00 - 13:00 Efektívne fungovanie profesionálnej kuchyne HORECA: Majitelia reštaurácií a hotelov, kuchári, manažéri a riaditelia prevádzky

tím GASTRO-HAAL 
skúsení šéfkuchári so zameraním na konvektomaty 
Retigo a kuchynské roboty Robot Coupe 

VOĽNÉ
07.12.2021
iba ONLINE FACEBOOK
14:00 - 14:30 30 minútové tematické vysielanie, inšpirácia pre stravovacie prevádzky Vedúce školských jedální a kuchári,
riaditelia škôl

tím GASTRO-HAAL 
skúsení šéfkuchári so zameraním na konvektomaty Retigo

KRÁTKY ŽIVÝ PRENOS KLIK TU
https://fb.me/e/1XTuGsPn5

08.12.2021
voľné
10:00 - 13:00 Efektívne fungovanie profesionálnej kuchyne Vedúce školských jedální a kuchári,
riaditelia škô

tím GASTRO-HAAL 
skúsení šéfkuchári so zameraním na konvektomaty Retigo

VOĽNÉ

Miesto: Štúdio varenia a vzdelávania, GASTRO - HAAL, s.r.o., Považská 16, Nové Zámky (1. poschodie)

Prihlásiť sa môžete tu: siskova@gastrohaal.sk
V prihlásení uveďte názov prevádzky, počet, mená a funkcie zúčastnených + tel. číslo.
V prípade otázok nás neváhajte kontaktovať na tel. čísle: +421 903 739 043

Kapacity voľných miest sú obmedzené, v prípade naplnenia Vás budeme spätne informovať s možnosťou zúčastniť sa iného termínu.
Účasť je bezplatná.
Tešíme sa na Vás!

Čo sa stravovacím prevádzkam najviac páči na našich vzdelávacích podujatiach? 

  • Na programe sa mi páčilo úplne všetko, bolo to super!
  • Šikovní profesionáli, dozvedela som sa nové veci.
  • Úžasné školenie, inovatívnosť, dobrá atmosféra!
  • Celý priebeh vzdelávania bol na vysokej úrovni.
  • Možnosť vidieť výrobné priestory, inovácie škrabky zemiakov!
  • Efektivita, ústretovosť, originalita, komunikácia, názorné ukážky.
  • Poradenstvo pri práci s konvektomatom, varenie, podpora a prístup tímu GASTRO -HAAL.
  • Kuchár odpovedal na všetky otázky, vysoká profesionalita.
  • Vynikajúce, poučili ste ma!

gastro zariadenia so vzdelavanim 1 

gastro zariadenia so vzdelavanim 2

gastro zariadenia so vzdelavanim 3

gastro zariadenia so vzdelavanim

gastro zariadenia so vzdelavanim 5

          

Napíšte nám


* Povinné údaje

Komentáre

Používaním stránok prevádzkovateľa súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby.
Viac informácií OK