GASTRO - HAAL Vás pozýva
absolvovať vzdelávací program v Štúdiu varenia a vzdelávania, ktoré vzniklo pre podporu stravovania a gastronómie na Slovensku :)
Náš program Efektívne fungovanie profesionálnej kuchyne pomáha zdokonaliť procesy vo vašej stravovacej prevádzke.
Na podujatiach sa zameriavame na skupinu:
- školské jedálne, reštaurácie, hotely a študentov stredných škôl zameraných na gastronómiu
Skúsení kuchári, tím odborníkov a špeciálni hostia sa budú venovať témam:
- ako variť efektívne pomocou moderných technológií a najmä konvektomatu
- ako si zjednodušiť prácu v kuchyni
- ako sa dá variť aj veľké množstvo jedál zdravo, kvalitne a rýchlo
- ako rôzne môžete ušetriť čas a peniaze v kuchyni
- ako zaujať vašich hostí
- modernizácia či zariaďovanie profesionálnej kuchyne
- ako predĺžiť životnosť spotrebičov
- dezinfekcia kuchyne a dezinfekcia rúk – na čo je potrebné si dať pozor
- a ďalšie.
Bude sa veľa diskutovať, odpovedať na Vaše otázky, poskytovať riešenia na Vaše problémy, ochutnávať skvelé jedlá pripravené pomocou moderných technológií, a na záver môžete nahliadnuť do jedinej výrobnej haly varných technológií na Slovensku.
Za absolvovanie vzdelávacieho programu získavate od nás Certifikát.
Termíny a zameranie podujatí:
DÁTUM | ČAS | PROGRAM | PRE KOHO JE URČENÉ | HOSTIA | KAPACITY |
|
10:00 - 13:00 | Efektívne fungovanie profesionálnej kuchyne | Vedúce školských jedální a kuchári, riaditelia škôl |
|
OBSADENÉ, uskutočnilo sa |
|
10:00 - 13:00 | Efektívne fungovanie profesionálnej kuchyne | Vedúce školských jedální a kuchári, riaditelia škôl |
tím GASTRO-HAAL |
OBSADENÉ, uskutočnilo sa |
09.09.2021 obsadené |
10:00 - 13:00 | Efektívne fungovanie profesionálnej kuchyne |
Vedúce školských jedální a kuchári, |
tím GASTRO-HAAL |
OBSADENÉ, uskutočnilo sa |
09.09.2021 2021 iba ONLINE FACEBOOK |
14:00 - 14:30 | 30 minútové tematické vysielanie, inšpirácia pre stravovacie prevádzky |
Vedúce školských jedální a kuchári, |
tím GASTRO-HAAL |
|
12.10.2021 obsadené |
10:00 - 13:00 | Efektívne fungovanie profesionálnej kuchyne |
Vedúce školských jedální a kuchári, |
tím GASTRO-HAAL |
OBSADENÉ, uskutočnilo sa |
29.10.2021 voľné |
10:00 - 12:00 | Ako si zjednodušiť prácu pomocou kuchynských robotov |
Všetky stravovacie prevádzky |
tím GASTRO-HAAL |
VOĽNÉ |
08.11.2021 voľné |
10:00 - 12:00 | Ako si zjednodušiť prácu pomocou kuchynských robotov |
Všetky stravovacie prevádzky |
tím GASTRO-HAAL |
VOĽNÉ |
15.11.2021 iba ONLINE FACEBOOK |
14:00 - 14:30 | 30 minútové tematické vysielanie, inšpirácia pre stravovacie prevádzky | HORECA: Majitelia reštaurácií a hotelov, kuchári, manažéri a riaditelia prevádzky |
tím GASTRO-HAAL |
|
16.11.2021 voľné |
10:00 - 13:00 | Efektívne fungovanie profesionálnej kuchyne | HORECA: Majitelia reštaurácií a hotelov, kuchári, manažéri a riaditelia prevádzky |
tím GASTRO-HAAL |
VOĽNÉ |
07.12.2021 iba ONLINE FACEBOOK |
14:00 - 14:30 | 30 minútové tematické vysielanie, inšpirácia pre stravovacie prevádzky | Vedúce školských jedální a kuchári, riaditelia škôl |
tím GASTRO-HAAL |
|
08.12.2021 voľné |
10:00 - 13:00 | Efektívne fungovanie profesionálnej kuchyne | Vedúce školských jedální a kuchári, riaditelia škô |
tím GASTRO-HAAL |
VOĽNÉ |
Miesto: Štúdio varenia a vzdelávania, GASTRO - HAAL, s.r.o., Považská 16, Nové Zámky (1. poschodie)
Prihlásiť sa môžete tu: siskova@gastrohaal.sk
V prihlásení uveďte názov prevádzky, počet, mená a funkcie zúčastnených + tel. číslo.
V prípade otázok nás neváhajte kontaktovať na tel. čísle: +421 903 739 043
Kapacity voľných miest sú obmedzené, v prípade naplnenia Vás budeme spätne informovať s možnosťou zúčastniť sa iného termínu.
Účasť je bezplatná.
Tešíme sa na Vás!
Čo sa stravovacím prevádzkam najviac páči na našich vzdelávacích podujatiach?
-
Na programe sa mi páčilo úplne všetko, bolo to super!
-
Šikovní profesionáli, dozvedela som sa nové veci.
-
Úžasné školenie, inovatívnosť, dobrá atmosféra!
-
Celý priebeh vzdelávania bol na vysokej úrovni.
-
Možnosť vidieť výrobné priestory, inovácie škrabky zemiakov!
-
Efektivita, ústretovosť, originalita, komunikácia, názorné ukážky.
-
Poradenstvo pri práci s konvektomatom, varenie, podpora a prístup tímu GASTRO -HAAL.
-
Kuchár odpovedal na všetky otázky, vysoká profesionalita.
-
Vynikajúce, poučili ste ma!