gastro@gastrohaal.sk   +421 35 6 430 115 (Po-Pia 07:00-15:30h)

BLOG

Zmena je život :)

S radosťou vám oznamujeme, že po 28 rokoch bude mať naša spoločnosť GASTRO-HAAL nové logo a slogan!

Veľké rozhodnutie...

Zmena loga bolo ťažkým rozhodnutím, pretože sme mali k starému logu po tých rokoch používania silný citový vzťah. Aj napriek tomu, že sme vedeli, že vyzerá tak trocha "retro" :).

K starému logu sa určite viažu aj pekné spomienky, kedy si majitelia spoločnosti, vtedy ešte malej výrobnej dielni na papier kreslili, ako by mohlo logo Gastro-Haal vyzerať. 
Pri tvorbe nového loga nám pomáhala naša marketingová agentúra a hlavným odrazovým bodom pre tvorbu bola skutočnosť, že novým logom chceme vyjadriť hodnoty a spôsob, akým pracujeme.

Prečo meníme logo...

Zmena je život :). Doba a trh si pýtali určite modernejšie a nadčasové prevedenie, ktoré je ľahko zapamätateľné, tematické a zblíži nás ešte viac so zákazníkmi. Dobre sa používa v komunikácii a je jednoduché a čitateľné.
Chceme posilniť našu značku, ktorá si zaslúží po 28 rokoch takúto zmenu. Zmenu si zaslúžia aj naši milí zákazníci, ktorým budú naše varné technológie služíť v kuchyni spoľahlivo s krajším a viac estetickým doplnkom, akým je práve logo na spotrebičoch. 

Čo znamená piktogram v novom logu a slogan

Piktogram je vlastne plamienok, ktorý charakterizuje jednak segment, ktorému sa venujeme (gastronómia, gastro biznis), ale je to aj hodnota a spôsob, akým sa snažíme pracovať, tj. zanietenosť, kvalita a spoľahlivosť. Ďalej je tam aj skryté písmeno G ako začiatočné písmeno názvu spoločnosti - Gastro-Haal.
Sloganom "Sme zapálaní pre gastro technológie" chceme nadviazať na plamienok v logu, a aj týmto spôsobom vyjadriť naše skúsenosti, odbornosť, profesionalitu a vzťah ku gastro zariadeniam, ktoré vyrábame.
Napokon, byť zapálený pre akúkoľvek vec v živote je síce milé, no byť zapálený pre gastro technológie nám fakt dáva okrem silného odkazu aj ozajstný zmysel :)

Naše nové logo a slogan

gastro zariadenia logo

 

Napíšte nám


* Povinné údaje

Komentáre

Táto webstránka používa súbory cookies

na zaistenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu našich webových stránok.
Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a s poskytnutím informácií o správaní na webe našim partnerom v oblasti sociálnych médií, inzercie, analýzy a cielenej reklamy.