gastro@gastrohaal.sk   +421 35 6 430 115 (Po-Pia 07:00-15:30h)

BLOG

Naše dávkovače dezinfekcie v článku Nového Času

Dávkovač DEZINFLEX je 100% slovenský výrobok, ktorý chráni našich spokojných zákazníkov.
Prečo je dôležité si vybrať kvalitnú dezinfekciu do vašej prevádzky, a vďaka čomu Vám ušetrí nemalé peniaze? 
Ak ste si nestihli kúpiť výtlačok Nového Času zo dňa 29.9., nižšie si môžete prečítať celé znenie :)

dávkovače dezinfekcie na ruky

Dezinfekcia, ktorá naozaj bojuje s pandémiou

Kvalitný dávkovač dezinfekcie na boj s koronavírusom je základ. Preto je veľmi dôležité mať pred vstupom na pracovisko alebo do obchodu kvalitný dávkovač.
Práve rozbehnutá tretia vlna nebezpečnej pandémie potvrdzuje, že opatrnosti nikdy nie je dosť a hazardovanie so zdravím sa pri korone môže skončiť tragicky. Rozostupy, rúška a dezinfekcia rúk sú tri opatrenia, ktoré znižujú riziko pre všetkých.

V čom je problém

Z doterajších skúseností vyplýva, že ľudí môžu od dezinfekcie rúk odradiť nekvalitné dávkovače. Keď človek vidí ušpinený dávkovač dezinfekcie, z ktorého kvapká na zem a musí sa ho ešte aj dotknúť, radšej si ruky nevydezinfikuje. Dobrá správa je, že tento problém sa dá ľahko vyriešiť. Odpoveďou je kvalitný bezdotykový dávkovač dezinfekcie, z ktorého nekvapká na podlahu, je čistý a funguje ako hodinky. Ľahko sa udržiava a ešte jednoduchšie používa.
dávkovač dezinfekcie pre nemocnice

Nie sme takí bohatí…

… aby sme si mohli dovoliť kupovať tie najlacnejšie a najmenej kvalitné veci, hovorí známe príslovie. Majiteľ potravinového reťazca si túto veľkú pravdu uvedomil až po tom, ako do svojich obchodov nainštaloval úplne nevhodné dávkovače. „S odstupom času vidíme, že sme nakúpili plastové dávkovače, ktoré pri dennom nápore zákazníkov a počte dezinfikovaní nemajú šancu,“ konštatuje smutne majiteľ obchodného reťazca. Pre všetkých, ktorí chránia svojich zákazníkov a chcú pre nich len to najlepšie, máme výbornú novinku. Nekvalitné výrobky, ktoré zahlcujú slovenský trh, sa môžu stať už čoskoro minulosťou.

Slovenskí vývojári a Dezinflex

Už bezmála 30 rokov vyrába slovenský výrobca Gastro – Haal ako jediný na Slovensku gastro zariadenia do stravovacích prevádzok, napríklad sporáky, pece, varné kotle a ďalšie príslušenstvo. Pandémia však inšpirovala tím vývojárov k tomu, aby vyvinuli a vyrobili jedinečné dávkovače dezinfekcie Dezinflex s mimoriadne užitočnými vlastnosťami.

10 najlepších vlastností dávkovačov DEZINFLEX

1. Maximálna čistota okolo dávkovačov, dezinfekcia nevyteká na podlahu.
2. Vďaka špeciálne vyvinutej elektronike (riadiaca jednotka) je Dezinflex dokázateľne najúspornejší dávkovač na trhu.
3. Prístroj je celonerezový, pevný a extra odolný.
4. 1 až 10 litrov kapacita náplne = až 60-tisíc dávok z jednej náplne.
5. Možnosť nastavenia dávkovania (10 úrovní).
6. Rýchle dávkovače, ktoré nezdržujú.
7. Dezinfekcia s príjemnou vôňou a bez chémií, vyrobená lekárnikom, čo predstavuje najvyššiu kvalitu pre pokožku a zdravie.
8. Veľmi dlhá životnosť a desaťročná záruka.
9. Funguje na šesť kusov nabíjacích batérií alebo elektrické pripojenie 230V.
10. Dezinflex je 100 % slovenský výrobok.

Kto šetrí, má Dezinflex

Pri častom používaní dokážu dávkovače Dezinflex usporiť na dezinfekcii aj tisíce eur ročne. Už vyše roka si dávkovače Dezinflex spokojne užívajú obchodné reťazce, nemocnice, školy, hotely, mestské úrady, pošty a mnoho ďalších prevádzok. Odvtedy prešli redizajnom, vyzerajú estetickejšie a tvoria moderný doplnok každého priestoru.
stojan na dezinfekciu

Čo hovoria zákazníci

COOP JEDNOTA, Nové Zámky
„S dávkovačom sme veľmi spokojní, páči sa nám kvalita prevedenia a dizajn. Konštrukčne je riešený tak, že dezinfekcia nekvapká na podlahu, čím nám šetrí prácu aj vynaloženú energiu. Prístroj nám slúži už deväť mesiacov viac ako dobre.“
SOŠ, Trnava
„Vaše stroje sa nám páčia a veľmi dobre sa používajú, sú rýchle, stabilné. Po predchádzajúcich plastových dávkovačoch je to veľká zmena. Vlastne nemusíme nič robiť a dezinfekcia vydrží veľmi dlho.“
Ambulancia diabetológie, Nové Zámky
„Prekonali sme COVID-19 a chceme sa dobre chrániť, preto sa nám Dezinflex veľmi páči. Na dávkovače sa môžeme spoľahnúť, nemáme čas stále hľadať náhrady za plastové riešenia. Jednoducho sme vďační.“
Evanjelická cirkev, Česko
„S bezdotykovým stojanom sme spokojní. Pri vchode do denného stacionára sa používa veľmi často. Užitočné je automatické dávkovánie dezinfekcie i zábrana proti stekaniu dezinfekcie na zem. Ľudia oceňujú aj príjemnú vôňu dezinfekcie, ktorá robí z povinnosti príjemný zážitok.“

Pozrieť DEZINFLEX dávkovače tu: https://gastrohaal.sk/produkty/62_bezdotykovy-davkovac-dezinfekcie/bezdotykovy-davkovac-dezinfekcie-dezinflex

Napíšte nám


* Povinné údaje

Komentáre

Táto webstránka používa súbory cookies

na zaistenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu našich webových stránok.
Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a s poskytnutím informácií o správaní na webe našim partnerom v oblasti sociálnych médií, inzercie, analýzy a cielenej reklamy.