Zjednodušiť si prácu v kuchyni je možné práve vďaka profesionálnym gastro zariadeniam. Ktorý spotrebič je pre akú prevádzku vhodný? Aké sú naše odporúčania? Inšpirujte sa našimi referenciami a skúsenosťami.
LARO plus s.r.o Krupina - Veľkokapacitné závodné stravovanie a rozvoz denného menu formou "donášky na adresu"
To, ako je dôležité mať spoľahlivé gastro zariadenia v kuchyni vie potvrdiť aj veľkokapacitné závodné stravovanie v Krupine.
Prevádzka pripravuje obedy pre vyše 800 stravníkov, ktorí majú na výber až zo šiestich menučiek! Tradičná slovenská kuchyňa, Vegetariánske Menu, Fit Menu ale aj XXL Menu či Bagetové Menu. Toto všetko dokážu zvládnuť vďaka šikovným zamestnancom a v neposlednom rade profesionálne vybavenej kuchyni, v ktorej nechýbajú ani naše kvalitné spotrebiče ako napr. 500 a 150 litrové varné kotle s digitálnym ovládacím panelom, 50 a 120 litrové nerezové výklopné smažiace panvice.
Pán Lapin, majiteľ prevádzky sa chcel zamerať na modernizáciu kuchyne, aby sa jeho zamestnancom varilo jednoduchšie a rýchlejšie. Výber značky spotrebičov bol pre neho veľmi dôležitý, pretože si nemôže dovoliť, aby mu spotrebiče vypadli v dôsledku poruchy alebo neposkytnutého servisu. Gastro-Haal slovenská značka bola preto jeho jasnou voľbou. Inovácia mu prinesie úspory a pomáha udržať vysokú kvalitu chutných jedál.
My v Gastro-Haal sa tešíme aj na dokončenie výdajnej časti, na ktorý práve finalizujeme projekt. Jej súčasťou bude umývacia časť, výdajná dráha na tácky, ohrievacie pulty, ohrievače tanierov a úložné priestory. Stravníci sa majú načo tešiť :).
Materská škola v obci Nána
Univerzálny robot je aj v dnešnej dobe veľkým pomocníkom v mnohých stravovacích zariadeniach. My sme vďaka obci Nána nedávno dodali do školskej jedálne v Náne s počtom stravníkov 80 práve 24 litrový univerzálny robot.
Má 3 rýchlosti a je vhodný na prípravu:
- rôzneho cesta (chlieb, langoše, pizza, piškóta, linecké...)
- jemné zeleninové kaše (zemiakové, hráškové, tekvicové...)
- pomazánky a nátierky - krémy a peny (sladké aj slané)
- alebo zapracovanie korenín do mletého mäsa
Kultúrny dom v obci Bajtava
Variť a piecť rýchlejšie, kvalitnejšie a aby sa v jednom zariadení dalo pripravovať čo najviac jedál. To bola požiadavka pána starostu obce Bajtava pre kultúrny dom pri výbere vhodného zariadenia. Prečo sme zvolili práve konvektomat Retigo Orange Vision 611i ?
Ide o nižší modelový rad, ktorý je cenovo omnoho dostupnejší. Práve na prevádzky, ktoré sú menej frekventované odporúčame modely Orange. Rozdiel medzi nižšou a vyššou modelovou radou konvektomatov nespočíva v kvalite a výkone pečenia, tá je totiž rovnako skvelá. Rozdiely sú v dizajne ovládacieho panela a množstve predpripravených programov. Tie pomáhajú zjednodušiť prácu kuchárom vo frekventovaných prevádzkach, kde je potrebné piect niekoľko krát za deň veľa druhov jedál. V tomto prípade sa jedná o málo frekventovanú prevádzku, a preto má vybraný konvektomat nasledovné skvelé vlastnosti:
- vhodná kapacita pre daný počet stravníkov (7 x GN1/1)
- cenovo dostupnejší model
- možnosti vybraných predpripravených programov pre rýchle ovládanie