gastro@gastrohaal.sk   +421 35 6 430 115 (Po-Pia 07:00-15:30h)

BLOG

Potrebujete opracovať nerezové plechy alebo hľadáte dodávateľa nerezových komponentov?

V našom článku sa dočítate aké sú naše skúsenosti a praktické odporúčania.

Naša spoločnosť má dlhoročné skúsenosti s opracovaním nerezových plechov. Spoločnosti sa na nás najčastejšie obracajú s požiadavkou na opracovanie rôznych dielcov, komponentov, rámov, ale aj atypických nerezových výrobkov. Exportujeme do Anglicka, Francúzka, Nemecka, a ďalších krajín EÚ.

 opracovanie nerezových plechov

Prečo sa oplatí delegovať opracovanie komponentov subdodávateľom?

Outsourcing výroby, najmä plechových komponentov je veľmi častý a výhodný nástroj výrobných firiem. Šetrí náklady, zvyšuje efektívnosť no najmä kapacity výroby. Časť výroby, v tomto prípade výroba plechových dielov je delegovaná na špecializovanú firmu. Vznikne tak priestor pre spoločnosť navýšiť objemy finálnych procesov výroby – najmä montáže a zvýšiť tak celkovú výrobnú kapacitu bez extrémnych investícií.
 

Zadanie výroby externej firme, výber dodávateľa.

Návrh komponentu / produktu.

Dobre navrhnutý výrobok / komponent z nereze je kľúčovým aspektom budúceho úspešného umiestnenia na trh. Správne nadimenzovanie rozmerov, hrúbok a použitého materiálu sa nevypláca podceniť. 
Návrh je určite nutné zveriť do rúk profesionálov – konštruktérov.
Pri vízii dlhodobej serióznej spolupráce je jednou z našich služieb aj poskytnutie vlastných konštrukčných kapacít.
Pri zákazkovej výrobe dielov je kľúčovou súčasťou obdržanie všetkých potrebných podkladov a informácií, technické výkresy, požiadavky na vzhľad, balenie, dodacie termíny a pod.
Na základe získaných informácií začíname s naceňovaním výroby.
 

Prototyp – technologické postupy - cieľová cena – termín dodania

Pri dopyte na výrobu komplikovanejších zostáv, najmä zváraných, požadujeme vždy výrobu vzorky/prototypu. Zhodnotíme najefektívnejší technologický spôsob tak, aby priniesol požadovaný kvalitatívny výsledok ale súčasne aj cieľovú cenu a termín dodania.
Často sa stretávame s tým, že nákupcovia potrebujú okamžitú cenovú ponuku, ale pri nadviazaní dlhodobej a kvalitnej spolupráci je potrebné venovať dostatok času na zhodnotenie výrobných možností a kalkuláciu.
Pri výrobe komplikovanejších dielov je potrebné brať do úvahy veľa rôznych aspektov a finálnu cenu je veľmi ťažké určiť od stola. Výroba vzorky je ideálna na zo strany výrobcu na odskúšanie výroby daného dielu, nastavenie čo najefektívnejších procesov. Pre klienta je vzorka výrobku skvelou príležitosťou overiť si kvalitu, plnenie termínov dodania ako aj komunikáciu s dodávateľom.
Potom ako náš klient obdrží prvú vzorku skontaktujeme sa s ním osobne alebo pomocou video hovoru, kde sme konfrontovaní so spätnou väzbou. Až po schválení kvality zo strany klienta dolaďujeme finálnu cenu pri zverejnených výrobných dávkach.
Taktiež sme otvorení diskusie ohľadom garancií ceny na určité obdobie. Je to však vždy spojené s rezerváciou potrebného materiálu.

 opracovanie nerezových plechov

Úspory a samotná optimalizácia

My v spoločnosti Gastro-Haal považujeme sa prvý predpoklad dobrej spolupráce komunikáciu.
Pri správnej komunikácií s klientom dokážu naši konštruktéri neraz poradiť a navrhnúť optimálne riešenie, ktoré zjednoduší prácu, prípadne zoptimalizuje použitie materiálu a tým šetrí náklady klientovi. Pri našich dlhoročných partnerstvách sme neraz „prekopali“ pre klienta výrobok a dokázali tak prispieť k úspechu produktu na trhu. Správny výber dodávateľa je kľúčový pre naplnenie cieľov.
 
Nadviazanie nového partnerstva v oblasti subdodávok nerezových komponentov je určite beh na dlhú trať. Zo začiatku je potrebné správne komunikovať a určiť si priority, odmenou je však dlhodobé, obojstranne výhodné partnerstvo v duchu Fair trade, na čo si v spoločnosti Gastro-Haal zakladáme.
Ak máte diely z nerezových plechov, ktoré nakupujete, budeme nadšení ak nám zašlete Vaše požiadavky.  Vždy sa tešíme novým projektom a výzvam, sme experti na nerez! :)
  

Súčasťou spolupráce v oblasti subdodávok je u nás:

- osobitná komunikácia,
- odbornosť zamestnancov a skúsenosti,
- už spomenutá optimalizácia nákladov
- moderné technológie a čistota na výrobnom pracovisku
- šetrné zaobchádzanie s výrobkami
- vysoká presnosť, kvalitné materiály a kontrola kvality
- bezpečné a rýchle doručenie
- zákaznícky servis
 
Vďaka vyššie uvedeným atribútom dokážeme spolupracovať s mnohými spoločnosťami už viac ako 15 rokov.
 

Radi by ste sa poradili, alebo získali cenovú kalkuláciu pre váš nerezový výrobok?

Kontaktujte nás.
  

Michal ŠIŠKA

Obchodný manažér
Dodávateľské služby
+421 903 523 599
siska@gastrohaal.sk

 

Napíšte nám


* Povinné údaje

Komentáre

Táto webstránka používa súbory cookies

na zaistenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu našich webových stránok.
Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a s poskytnutím informácií o správaní na webe našim partnerom v oblasti sociálnych médií, inzercie, analýzy a cielenej reklamy.