gastro@gastrohaal.sk   +421 35 6 430 115 (Po-Pia 07:00-15:30h)

BLOG

Charitatívna pomoc

Organizácie, ktoré môžete podporiť aj vy :)

Zdravie je to najviac, čo človek môže mať. Žiaľ nie každý z nás má to šťastie, a mnoho ľudí sa borí ťažkou cestou k uzdraveniu, čiastočnému zlepšeniu zdravotného stavu alebo aspoň k zážitku, ktorý vyčarí úsmev na tvári v ťažkých časoch. My ľudia sme tu jeden pre druhého, a preto sa snažíme aj my, ako firma Gastro-Haal byť prospešnými aj v inej oblasti, ako je naša milovaná gastronómia.
Inšpirujte sa aj vy, darujte finančné prostriedky, alebo napríklad zážitok. Môžete niekoho potešiť vo chvíľach, kedy to už možno vôbec nečaká.  
Radi by sme vám predstavili organizácie a osôbky, ktoré aj my podporujeme:
 

1. Organizácia PIEROTT a chlapček Marko

Marko trpí hemiparézou, má teda poškodenie pravej polovice mozgu. Jeho stav vyžaduje neustále cvičenia a rehabilitácie, ktoré už zdravotná poisťovňa neprepláca.
Darované finančné prostriedky budú použité na zaplatenie nadštandardnej liečby v špecializovanom zariadení, liečbu v hyperbarickej komore, cvičenia a rehabilitácie pod dohľadom odborníkov, vďaka ktorým Marko od pôvodnej krutej diagnózy, že sa nebude vôbec hýbať, urobil veľké pokroky.
Fotky Marka z rehabilitačného pobytu, ktorý sa mu podarilo absolvovať aj vďaka pomoci a podpory.

Marko

Informácie o neziskovke Pierott a Markov príbeh si môžete prečitať aj v nasledovných prílohách:

      

Kontakt: www.pierott.com, p. Simona Píšová, +421 2 3301 4509.

2. Občianske združenie Milan Štefánik pri ústavoch pre zdravotne a mentálne postihnutých

OZ Milana Štefánika pravidelne organizuje benefičné podujatie "Objatie tónov", pre mentálne postihnuté deti a naša spoločnosť Gastro-Haal je dlhé roky partnerom. Prečo podporiť práve túto organizáciu? Zúčastňuje sa tam vyše 1200 malých aj veľkých priateľov z rôznych krajov v rámci integrácie a začlenenia do spoločnosti. V kultúrnej časti programu pravidelne vystupujú napr. IMT SMILE, DESMOD, Richard Müller a ďalší interpreti. Súčasťou podujatia sú aj krásne workshopy, a celý program zanecháva v deťoch úžasné zážitky!

Kontakt: paplonik@paplonik.com, Milan Štefánik, 0905 455 911
Kráľová pri Senci č.780, 900 50, IČO: 42262364
Číslo bankového účtu: 5029332255/0900 Slovenská sporiteľňa, a.s.

Napíšte nám


* Povinné údaje

Komentáre

Táto webstránka používa súbory cookies

na zaistenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu našich webových stránok.
Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a s poskytnutím informácií o správaní na webe našim partnerom v oblasti sociálnych médií, inzercie, analýzy a cielenej reklamy.