gastro@gastrohaal.sk   +421 35 6 430 115 (Po-Pia 07:00-15:30h)

BLOG

Program starostlivosti o gastro zariadenia

PRAVIDELNÁ SERVISNÁ ÚDRŽBA

Vďaka pravidelnej servisnej údržbe gastro zariadení dosiahnete lepšie výsledky varenia, predĺžite životnosť spotrebičov a zvýšite bezpečnosť pri práci.
Servisná údržba pomáha znižovať spotrebu, zvyšovať výkon spotrebičov
a šetrí peniaze. Kuchárom zvyšuje spokojnosť a uľahčuje prácu.

Prihláste sa do nášho servisného programu a čerpajte jeho benefity:

  • Prvá servisná údržba s DARČEKOM a zľavou 5%
  • Skombinujte 3 servisné úkony a získate zľavu 10% a k tomu DARČEK!
  • Každú piatu servisnú údržbu máte ZADARMO!
  • Bezplatná technická poradňa (email, telefonicky)
  • Zľavy na nákup gastro zariadení
  • Objednaním servisnej údržby sa zapojíte do koncoročného žrebovania o
    hodnotné ceny!
    (Koľko krát za rok využijete servisné služby, toľko krát budete figurovať v losovaní)

Zoznam najčastejčích úkonov servisnej údržby

Cena jednotlivých úkonov sa osobitne určuje pre každú prevádzku.
Pri kalkulácii sa berie ohľad na vzdialenosť, technický stav spotrebičov a množstvo reálne použitého spotrebného materiálu na údržbu / opravu. (náhradné diely, prípravky, skrutky a pod.)

Č

SERVISNÉ ÚDRŽBY - príklady

ODPORÚČANÝ INTERVAL ORIENTAČNÁ CENA V € bez dph
1 Údržba varného kotla 2x za rok od 45,-
2 Údržba smažiacej panvice 1x za rok od 35,-
3 Údržba konvektomatu 1x za rok od 40,-
4 Údržba umývačky riadu 1x za rok od 25,-
5 Údržba sporákov a varidiel 1x za rok od 35,-
6 Diagnostika, zhodnotenie technického stavu podľa potreby od 20,-

servis odvápnenie varného kotla

Ohrevné teleso varného kotla, ktoré je zanesené vodným kameňom. Kotol je potrebné odborne odvápniť. 

Vzory servisných úkonov:

1. Odvápnenie spotrebiča (varného kotla, konvektomatu, umývačky riadov)
2. Čistenie sond vo varnom kotle
3. Nastavenie tlakového spínača
4. Kontrola poistnej armatúry a prečistenie
5. Skúška napúšťania hladiny vody v duplikátore
6. Kontrola tesnosti vodoinštalácie, plynoinštalácie, izolačného odporu ohrevných telies
7. Kontrola spaľovania a kontrola tlaku plynu
8. Vypálenie liatinovej smažiacej panvice
9. Prečistenie horákov, výmena tesnení, výmena ohrevných telies
10. Kontrola a údržba zmäkčovačov vody
11. Zaškolenie / preškolenie obsluhy
(ako správne používať, ako sa správne starať, ako vykonávať správne jednotlivé denné čistiace procesy – výtokový ventil, atď.)
12. Všeobecné úkony: Odpojenie, zapojenie, demontáž, výmeny dielov, premazanie, kalibrácia, odskúšanie atď.

Opravy záručné / pozáručné:

1. Podľa diagnostiky a poruchy, individuálne. 

Podklady na stiahnutie tu: 

Objednajte si servisnú údržbu gastro zariadení na:

gastro@gastrohaal.sk alebo +421 903 221 494

Napíšte nám


* Povinné údaje

Komentáre

Táto webstránka používa súbory cookies

na zaistenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu našich webových stránok.
Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a s poskytnutím informácií o správaní na webe našim partnerom v oblasti sociálnych médií, inzercie, analýzy a cielenej reklamy.