Ste školská jedáleň, reštaurácia alebo iné stravovacie zariadenie?
Zúčastnite sa jedného z našich vzdelávacích podujatí v našom GASTRO ŠTÚDIU a zlepšite tak procesy vo vašej kuchyni!
Naše podujatia sú mimoriadne vhodné pre vás aj v prípade, že plánujete zakúpiť gastro zariadenie do vašej prevádzky, pretože získate praktické vedomosti o výhodách a používaní zariadení.
Príďte osobne spoznať pravé výhody varenia v konvektomate a získajte CERTIFIKÁT!
Termíny:
DÁTUM | ČAS | PROGRAM | PRE KOHO JE URČENÉ | HOSTIA | KAPACITY |
23. novembra 2023 |
14:00 - 16:30 |
PODUJATIE: Výuka varenia v konvektomate a efektívne fungovanie stravovacej prevádzky
|
Všetky typy stravovacích prevádzok, osobná účasť, kapacita 16 miest. |
tím GASTRO-HAAL |
Voľné miesta |
PROGRAM: Predvedieme vám varenie niekoľkých chodov v konvektomate s odborným výkladom, vďaka čomu získate dostatočný prehľad o práci s konvektomatom a jeho výhodách.
Špeciálne sa zameriame aj na to, ako zjednodušiť prácu kuchárom, ako vyťažiť pestré chute z jedál a ako aranžovať jedlo na tanier moderne.
Budeme veľa diskutovať, ochutnávať, a povieme si viac aj o servisnej údržbe gastro zariadení, ktorá napomáha k zníženiu spotreby a úsporám.
Ako bonus nahliadneme spolu do našej výrobnej haly varných technológií, ktorá je jedinou na Slovensku.
Miesto: Štúdio varenia a vzdelávania, GASTRO - HAAL, s.r.o., Považská 16, Nové Zámky (1. poschodie)
Prihlásiť sa môžete tu: siskova@gastrohaal.sk
V prihlásení uveďte názov prevádzky, počet, mená a funkcie zúčastnených + tel. číslo.
V prípade otázok nás neváhajte kontaktovať na tel. čísle: +421 903 739 043
Kapacity voľných miest sú obmedzené, v prípade naplnenia Vás budeme spätne informovať s možnosťou zúčastniť sa iného termínu.
Účasť je bezplatná.
Tešíme sa na Vás!
Čo hovoria tí, čo sa zúčastnili programu?
"Na programe sa mi páčilo úplne všetko, bolo to super!"
"Šikovní profesionáli, dozvedela som sa nové veci."
"Úžasné školenie, inovatívnosť, dobrá atmosféra"
"Celý priebeh vzdelávania bol na vysokej úrovni."
"Možnosť vidieť výrobné priestory, inovácie škrabky zemiakov!"
"Efektivita, ústretovosť, originalita, komunikácia, názorné ukážky."
"Poradenstvo pri práci s konvektomatom, varenie, podpora a prístup tímu GASTRO -HAAL."
"Kuchár odpovedal na všetky otázky, vysoká profesionalita."
"Vynikajúce, poučili ste ma!"