Ste školská jedáleň, reštaurácia alebo iné stravovacie zariadenie?
Zúčastnite sa jedného z našich vzdelávacích podujatí v našom GASTRO ŠTÚDIU a zlepšite tak procesy vo vašej kuchyni!
Podujatia sú bezplatné a môžete sa ich zúčastniť osobne, alebo sledovať ONLINE prenos.
Termíny:
DÁTUM | ČAS | PROGRAM | PRE KOHO JE URČENÉ | HOSTIA | KAPACITY |
14. marca 2023 |
14:00 |
ONLINE prenos Facebook |
Všetky typy stravovacích prevádzok |
tím GASTRO-HAAL |
Neobmedzené Online prenos na Facebooku |
23. mája |
14:00 - 16:30 |
Efektívne fungovanie stravovacej prevádzky |
Všetky typy stravovacích prevádzok |
tím GASTRO-HAAL |
Voľné miesta |
13. júna 2023 |
14:00 - 16:30 |
ONLINE prenos Facebook |
Všetky typy stravovacích prevádzok | tím GASTRO-HAAL a skúsení šéfkuchári so zameraním na konvektomaty Retigo |
Neobmedzené Online prenos na Facebooku |
Skúsení kuchári a tím odborníkov sa budú venovať témam:
- ako variť efektívne pomocou moderných technológií a najmä konvektomatu
- ako si zjednodušiť prácu v kuchyni
- ako sa dá variť aj veľké množstvo jedál zdravo, kvalitne a rýchlo
- ako rôzne môžete ušetriť čas a peniaze v kuchyni
- ako zaujať vašich hostí
- modernizácia či zariaďovanie profesionálnej kuchyne
- ako predĺžiť životnosť spotrebičov
- dezinfekcia kuchyne a dezinfekcia rúk – na čo je potrebné si dať pozor
- a ďalšie.
Bude sa veľa diskutovať, odpovedať na Vaše otázky, poskytovať riešenia na Vaše problémy, ochutnávať skvelé jedlá pripravené pomocou moderných technológií a na záver môžete nahliadnuť do jedinej výrobnej haly varných technológií na Slovensku.
Za absolvovanie vzdelávacieho programu získavate od nás Certifikát.
Miesto: Štúdio varenia a vzdelávania, GASTRO - HAAL, s.r.o., Považská 16, Nové Zámky (1. poschodie)
Prihlásiť sa môžete tu: siskova@gastrohaal.sk
V prihlásení uveďte názov prevádzky, počet, mená a funkcie zúčastnených + tel. číslo.
V prípade otázok nás neváhajte kontaktovať na tel. čísle: +421 903 739 043
Kapacity voľných miest sú obmedzené, v prípade naplnenia Vás budeme spätne informovať s možnosťou zúčastniť sa iného termínu.
Účasť je bezplatná.
Tešíme sa na Vás!
Čo hovoria tí, čo sa zúčastnili programu?
"Na programe sa mi páčilo úplne všetko, bolo to super!"
"Šikovní profesionáli, dozvedela som sa nové veci."
"Úžasné školenie, inovatívnosť, dobrá atmosféra"
"Celý priebeh vzdelávania bol na vysokej úrovni."
"Možnosť vidieť výrobné priestory, inovácie škrabky zemiakov!"
"Efektivita, ústretovosť, originalita, komunikácia, názorné ukážky."
"Poradenstvo pri práci s konvektomatom, varenie, podpora a prístup tímu GASTRO -HAAL."
"Kuchár odpovedal na všetky otázky, vysoká profesionalita."
"Vynikajúce, poučili ste ma!"