gastro@gastrohaal.sk   +421 35 6 430 115 (Po-Pia 07:00-15:30h)

BLOG

Nové posily pre našich obchodných partnerov

Prichádzame s novinkami pre našich obchodných partnerov - distribútorov.

Chceme zlepšiť komunikáciu a byť partnerom maximálne nápomocní, preto vítame v našom obchodnom tíme dve nové posily, ktoré si predstavíme aj v tomto článku:

Jan MALACHOVSKÝ ako Obchodný manažér pre distribútorov SR, ČR

Jan Malachovský

Spolupráca s obchodnými partnermi:
Honza je obchodný manažér v teréne, a preto si s ním môžete dohodnúť stretnutie, na ktorom s Vami rád prejedná obchodné podmienky spolupráce, cenník, technické parametre, vlastnosti výrobkov, Vašu spätnú väzbu na naše výrobky, spokojnosť so spoluprácou, požiadavky na nás, či konkrétne Vaše zákazky. Honza rád pripraví kvalitné školenie technológií Gastro-Haal pre Vaše obchodné oddelenie, a to priamo vo Vašej firme.  
Slová kolegu Honzu:
„Jsem kuchař - jak asi možná víte. A co bude mým cílem?
- Chci pokračovat v budování vzájemných obchodních vztahů. Pokusím se Vám být co nejblíže!!!
- Našim společným zájmem je zlepšovat, vyvíjet a rozšiřovat portfolio výrobků Gastro-Haal, na kterém se rád budu podílet a pokusím se vnést pohled kuchaře do našich zařízení.
- Věřím, že společnými silami se nám podaří přiblížit naše výrobky vašim zákazníkům.
Rád bych, kdybyste využily mých dosavadních zkušeností z kuchařského prostředí, ať je to poradenství pro Vaše zákazníky nebo výběr vhodné technologie.
Moje moto při prodeji bylo vždy stejné: Prodejem zařízení to u nás neskončí! Kupujete i naše služby, poradenství, servis, podporu a pomoc pro Vás nebo vaše zákazníky. Teším se na setkání s Vámi!"

Michal ŠIŠKA ako Koordinátor predaja pre distribútorov SR, ČR 

Michal Šiška

Spolupráca s obchodnými partnermi:
Michala môžete kontaktovať vždy, keď potrebujete zistiť stav skladu, rezervovať spotrebič, zaslať dokumenty alebo propagačný materiál, ale taktiež sa poradiť ohľadne spotrebičov, reklamácií, servisných či obchodných školení.
Slová kolegu Michala:
V spoločnosti Gastro-Haal pôsobím dva roky a venoval som sa Kooperačným službám pre spracovanie nereze. Túto pozíciu budem naďalej vykonávať, avšak prioritne budem koordinovať predaj výrobkov našim obchodným partnerom, a budem sa snažiť zabezpečiť Vám plynulý priebeh dodania spotrebičov so všetkým, čo to obnáša. 
Mojim cieľom je
- urýchliť proces dodania a výmeny informácií
- poskytnúť Vám podklady a pomôcky, ktoré potrebujete k predaju. (Cenníky, faktúry, návody, certifikáty, katalógy, reklamné predmety, poradenstvo atď.)
- zabezpečiť, aby sa vaše postrehy dostali na naše výrobné oddelenie a k vedeniu spoločnosti.
Spoločne s Honzom a našim tímom sme pripravení ukázať Vám pravé výhody slovenských technológií Gastro-Haal, a tiež inovácie, ktoré sme zapracovali a ešte len plánujeme zapracovať. Chceme tu byť pre vás a tvoriť spoločne prosperujúci tím so spokojnými gastro prevádzkami na konci tohto reťazca :) Budem sa tešiť, ak budete aktívnou súčasťou Gastro-Haal a prajem Vám príjemný zážitok zo spolupráce! 

Kontakty na kolegov nájdete tu:https://gastrohaal.sk/kontakty

Napíšte nám


* Povinné údaje

Komentáre

Táto webstránka používa súbory cookies

na zaistenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu našich webových stránok.
Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a s poskytnutím informácií o správaní na webe našim partnerom v oblasti sociálnych médií, inzercie, analýzy a cielenej reklamy.