gastro@gastrohaal.sk   +421 35 6 430 115 (Po-Pia 07:00-15:30h)

BLOG

Inštalácie našich varných technológií Gastro-Haal: Jar 2023

Pomáhame modernizovať školské jedálne. Elektrická trojrúrová pec pre ZŠ Tajovského v Senci.

Mesto Senec vníma potreby školských jedální, a preto postupne vymieňa staré a nefunkčné zariadenia na školských prevádzkach. Tak sa stalo aj na Základnej škole J.G. Tajovského, kde už stará elektrická pec neplnila funkčnosť a oprava by bola nerentabilná. Nainštalovali sme preto našu novú trojrúrovú pec PCE-930 SC. Za skvelé výhody pečenia v elektrickej peci považujeme práve to, že chute sú tradičné, dobre sa pečú korpusy, kysnuté cestá, buchty, pizza, pečené mäso, či grilovaná zelenina. 

Elektrická trojrúrová pec Gastro-Haal

Úsporný a výkonný nový člen tímu. Elektrický 85 litrový varný kotol pre Domov sociálnych služieb v Santovke.

Vyše 80 až 100 stravníkov sa môže tešiť na chutné pokrmy vďaka novému varnému kotlu, ktorým sme vybavili ich kuchyňu. 80 litrový elektrický varný kotol výrazne zjednoduší prácu kuchárom a zároveň zabezpečí nižšiu spotrebu energií pre stredisko. Tomu sa hovorí modernizácia, ako sa patrí! Už nemusia hľadať alternatívu, ako uvariť veľké množstvo polievky. 

Varný kotol Gastro-Haal

Elektrický sporák pre Kultúrny dom v Mojmírovciach.

Obec Mojmírovce sa rozhodla, že chce intenzívne využívať potenciál Kultúrneho domu na slávnosti a spoločenské podujatia. Nainštalovali sme im veľkokapacitný elektrický sporák, vďaka čomu sa im bude jednoduchšie pripravovať jedlo pre 50-200 stravníkov. S Obcou Mojmírovce dlhodobo spolupracujeme, a spoločne sme zariadili aj kompletnú kuchyňu Základnej školy, kde naďalej zabezpečujeme servis. 

Elektrický sporák Gastro-Haal

Päť varných kotlov pre závodné stravovanie v obci Valaská.

Stravovacia prevádzka Gastroservis, s.r.o. vo Valaskej s vyše 2000 stravníkmi vymenila 16 ročné varné kotly za tie naše Gastro-Haal. 3ks 150 litrové varné kotly KE-150-O a 2ks 300 litrové varné kotly pomôžu variť úspornejšie a rýchlejšie. Pravidelne sa budeme starať o varné kotle v podobe servisnej údržby, pretože je veľmi dôležitá pre dlhú životnosť spotrebičov, bezpečnosť pri práci a tiež spotrebu. 

Varné kotle Gastro-Haal

Denne 1000 kusov knedlí? Nie je problém! Plynové kotol panvice pre pekáreň v Nových Zámkoch.

Pekáreň Juraj Oremus je jeden z najväčších výrobcov knedlí na Slovensku. Z roka na rok si rozširujú kapacitu výroby chutných domácich knedlí. V pekárni sme  nainštalovali dve nové 140 litrové kotol panvice, aby denne dokázali vyrábať vyše 1000 kusov knedlí. Kotol panvice sú na prípravu knedlí najideálnejšie, pretože v porovnaní s klasickými kotlami majú inú konštrukciu = bez duplikátora a s priamym ohrevom.
Výhody kotol panvice:
✔️ Menšia hĺbka vane, menšia spotreba vody, rýchlejší ohrev, dlhá životnosť,
✔️ Vďaka nízkej energetickej náročnosti môžete knedle variť aj celý deň,
✔️ Účelná konštrukcia pomáha eliminovať ľudský faktor (starostlivosť o zariadenie), a preto nie je nutné robiť servisnú údržbu tak často ako pri varných kotloch.
Plynová kotol panvica Gastro-Haal

Úspora vďaka nižšej spotrebe a vyššiemu výkonu. Plynové varidlá pre reštauráciu Koliba Dolina v Nových Zámkoch. 

Aj Reštaurácia Koliba Dolina v Nových Zámkoch priebežne modernizuje svoju kuchyňu, a na základe dlhodobej spokojnosti sa opäť obrátila na naše výrobky Gastro-Haal. Tento krát vymenili dva 30 ročné sporáky za dve nové plynové varidlá Gastro-Haal, modelov VP-940. Investícia do opráv starých sporákov už nebola rentabilná.  Novučičké varidlá zabezpečia úsporu vďaka nižšej spotrebe a zároveň lepšiemu výkonu. A kde budú piecť, keď nahradili sporáky za varidlá? Predsa v trojrúrovej peci PCE-930 SC od Gastro-Haal. Keďže Koliba je súčasne aj žiackym centrom pre výuku študijného odboru kuchár, žiaci sa môžu tešiť vareniu na moderných zariadeniach, vyrobených na Slovensku.

Plynové varidlo Gastro-Haal

Modernizácia Kultúrneho domu v obci Beladice.  Elektrický sporák, nerezový nábytok, umývačka riadov. 

V poslednej dobe často modernizujeme kuchyne v kultúrnych domoch, a jednou z nich je aj kuchyňa v Kultúrnom dome obce Beladice.  Obec Beladice sa rozhodla modernizovať kuchyňu, ktorú sme vybavili špičkovým veľkokapacitným elektrickým sporákom Gastro-Haal SE-940 ASC, umývačkou riadu JET500plus a tiež nerezovým nábytkom. Kuchyňa sa bude využívať na rôzne obecné oslavy, podujatia ale aj na svadby.  

Elektrický sporák Gastro-Haal

Nový pomocník pre vyťaženú školskú jedáleň v Senci.  11 radový špičkový konvektomat. 

Mesto Senec neotáľa a pokračuje v modernizácii vybavenia školských jedální. Pre vyťaženú školskú jedáleň, ktorá varí pre niekoľko škôl sme inštalovali nový gastro spotrebič. Konkrétne išlo o Konvektomat Retigo O-1011i plus s kapacitou 11 gastro nádob  a tvorbou pary s tepelným výmenníkom pre nízku spotrebu vody a elektrickej energie. Dotykový displej poskytuje až 99 voliteľných hotových programov, vďaka čomu kuchári za pár sekúnd nastavia požadovanú tepelnú úpravu. Ide o jeden z najpredávanejších modelov konvektomatu a veľkostí. Tento model je vhodný pre prevádzky s kapacitou 151-250 jedál denne.

Konvektomat

Ak spotrebiče dosluhujú, je čas vymeniť ich za nové. Škrabka zemiakov a umývačka riadov pre Penzión seniorov Orlík v Močenku.

Ak vám už staré spotrebiče neslúžia, vyžadujú si časté servisovanie, vtedy sa určite oplatí zainvestovať do nových. Tak urobil aj Penzión seniorov Orlík a zakúpil si od nás novú umývačku riadu a pohárov Jet 500 a tiež výkonnú škrabku zemiakov ŠKZ-25.  Penzión má cca 90 stravníkov.
Umývačka riadov, ktorú sme im odporučili za 1 hodinu dokáže umyť až 250 tanierov alebo 400 pohárov či 6 väčších plechov, 5 panvíc a 1 hrniec.  Vďaka našej škrabke zemiakov môžu kuchári očistiť od 20 do 30kg zemiakov naraz. Lapač odpadov skvele zachytí nečistoty, ktoré zbytočne neupchávajú odpad.

škrabka zemiakov Gastro-Haal 

Umývačka riadov do gastro prevádzok

Ďakujeme, že vo vašich prevádzkach preferujete naše slovenské spotrebiče Gastro-Haal. 

Ak by ste si želali zakúpiť do vašej prevádzky zariadenia Gastro-Haal, odporučime Vám najbližšieho predajcu vo vašej lokalite!  Naše spotrebiče sú dostupné po celom Slovensku, a to u každého kvalitného gastro dodávateľa, ktorý poskytuje aj odborné servisné služby.  Nemusíte tak nikam chodiť a náklady na servis sú pre vás omnoho lacnejšie. Obráťte sa na nás prostredníctvom nižšie uvedeného formulára. 

Naše gastro zariadenia si môžete pozrieť tu: https://gastrohaal.sk/produkty

Napíšte nám


* Povinné údaje

Komentáre

Táto webstránka používa súbory cookies

na zaistenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu našich webových stránok.
Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a s poskytnutím informácií o správaní na webe našim partnerom v oblasti sociálnych médií, inzercie, analýzy a cielenej reklamy.