gastro@gastrohaal.sk   +421 35 6 430 115 (Po-Pia 07:00-15:30h)

BLOG

Nové škrabky zemiakov so samočistiacou funkciou!

AKO SME ZLEPŠILI KVALITU ČISTENIA ZEMIAKOV

Nové škrabky zemiakov Gastro-Haal majú čistiaci karborundum na bokoch aj na disku. Nielenže dokonale očistia zemiaky UŽ ZA 2 MINÚTY, ale sú vysoko odolné voči hrdze vďaka celonerezovému povrchu. Nerezové škrabky zemiakov tak dosahujú mimoriadne dlhú životnosť. TRI KRÁT VIAC materiálu karborundum, a špeciálne tvarované zahnutie čistiaceho disku zaručia perfektné výsledky čistenia a tým veľkú úsporu času v kuchyni!
 

ÚPLNÁ NOVINKA NA TRHU!

SAMOČISTIACA FUNKCIA ŠKRABKY SA POSTARÁ O ČISTOTU A VÔŇU!

Predstavte si, že počas toho, ako škrabka čistí vaše zemiaky, sa zároveň čistí aj nedostupný priestor pod čistiacim diskom. Kuchári zhodnotili túto funkciu ako výnimočnú a úžasnú.  Napokon bežné škrabky sú povestné tým, že sa nedajú dobre vyčistiť, zapáchajú a zhromažďujú nečistoty a baktérie. 
V Gastro-Haal sme sa chceli postarať aby škrabka nemala usadeniny a odpad pod čistiacim diskom, preto sme vymysleli špeciálny oplachový systém ktorý to umožní. Čo poviete? Viete si predstaviť u vás v kuchyni toto užitočné zariadenie?
 

AKO FUNGUJE SAMOČISTIACA FUNKCIA ŠKRABKY ZEMIAKOV

Škrabka zemiakov má 2 ventily, ktoré privádzajú vodu.
Prvý vrchný ventil napúšťa vodu do čistiaceho priestoru kde sa čistia zemiaky. Počas čistenia zemiakov sa dôkladne umývajú zemiaky.
Druhý spodný ventil má za úlohu priviesť vodu do nedostupného priestoru pod čistiacim tanierom - čiže tam, kde sa ukladá špina a bežne sa tam nedostanete.
Použitie čistiacej funkcie škrabky je mimoriadne jednoduché, pri čistení zemiakov povolíte horný ventil, po dočistení otvoríte spodný čím voda prepláchne aj spodok taniera. Ak si želáte, oba ventily môžu byť otvorené počas čistenia zemiakov a tak okrem čistenia zemiakov oplachujete aj samotné zariadenie.

škrabka zemiakov so samočistiacou funkciou

 

MYSLELI SME AJ NA BEZPEČNOSŤ

Nová škrabka zemiakov má osadený bezpečnostný úchyt výpustných dvierok, aby dvierka počas manipulácie samovoľne alebo náhodne nespadli.
 bezpečné škrabky zemiakov

DOSTUPNÉ VEĽKOSTI ŠKRABIEK

ŠKZ-15:
očistí 8 až 15 kg zemiakov na jeden cyklus, čím získavate 200-400 kg zemiakov za hodinu! 
ŠKZ-25:
očistí 20 až 30 kg zemiakov na jeden cyklus, čím získate 400-600 kg zemiakov za hodinu! 
 

PRÍSLUŠENSTVO, KTORÉ MUSÍTE MAŤ

Lapač odpadu LO-1
Nový dizajn lapača odpadu v ešte viac praktickom hranatom prevedení.
Postará sa o dokonalé oddelenie šupiek a nečistôt od vody, a čím zabezpečí separovanie odpadu a nepustí veľké častice do odpadového kanála.
 

Ako sa škrabka používa? Môžete zistiť viac pri produkte: https://gastrohaal.sk/produkty/72_skrabky-zemiakov

  

Obráťte sa na nás TU: +421 903 221 494 / gastro@gastrohaal.sk

Napíšte nám


* Povinné údaje

Komentáre

Táto webstránka používa súbory cookies

na zaistenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu našich webových stránok.
Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a s poskytnutím informácií o správaní na webe našim partnerom v oblasti sociálnych médií, inzercie, analýzy a cielenej reklamy.